Υλικά
50 γρ. βιολογική κινόαΥλικά
50 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
100 γρ. μανούρι
20 γρ. χυμό λεμόνι
60 γρ. extra παρθένο ελαιόλαδο
10 γρ. μουστάρδα απλή
20 γρ. λιαστή ντομάτα
3 σπαράγγια
Φύλλα baby σαλατικών
Εκτέλεση
Βράζουμε την κινόα με 120 γρ.
νερό και με μία πρέζα αλάτι και την αφήνουμε να κρυώσει.
Για τη μους από μανούρι αλέθουμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος με το μανούρι.
Για το ντρέσινγκ δυόσμου χτυπάμε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα και τον δυόσμο.Για να σερβίρουμε, βάζουμε 2 κ.σ μους μανούρι στον πάτο του πιάτου.
Από πάνω προσθέτουμε την κινόα, στην οποία έχουμε προσθέσει το ντρέσινγκ δυόσμου, ψιλοκομμένη λιαστή ντομάτα, ψιλοκομμένα σπαράγγια και ψιλοκομμένα μυρωδικά όπως σχοινόπρασο, φρέσκο κρεμμυδάκι και δυόσμο.
Γαρνίρουμε με φύλλα baby σαλατικών ραντισμένα με το ντρέσινγκ δυόσμου.