Follow us

Μαγειρευτά με φρέσκα κρεμμυδάκια

Μαγειρευτά με φρέσκα κρεμμυδάκια

Συνήθως χρησιμοποιούμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια σαν αρωματικό χόρτο και όχι σαν κύριο υλικό. Όμως, τόσο η υφή τους όσο και η φρέσκια γεύση τους, τα κάνει ικανά να σταθούν ως κύριο υλικό μαζί με κρεατικά, θαλασσινά ή ψαρικά, αβγά και τυριά. Φυσικά, όλα τα κλασικά ανοιξιάτικα αρωματικά βότανα και χορταρικά –άνηθος, μαϊντανός, μυρώνια, δυόσμος, καυκαλήθρες- τους ταιριάζουν απόλυτα. Ταιριάζουν, επίσης, ωμά σε μια σαλάτα μαζί με φρέσκια ντομάτα και σκόρδο ή σε μια σαλάτα με φακές, μαϊντανό και ξύσμα λεμονιού ή σε μια σαλάτα με καλαμαράκια κονσέρβας, ξερό κρεμμύδι, μαϊντανό ή άνηθο, ελαιόλαδο, λεμόνι και μπούκοβο.

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Περισσότερα από

Φαγητό

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…