Follow us

Kαπνιστά και παστά ψαρικά στο πιάτο

Kαπνιστά και παστά ψαρικά στο πιάτο

Αν και συνήθως χρησιμοποιούμε τα παστά ή καπνιστά ψαρικά σαν μεζέδες δίπλα σε ούζο ή τσίπουρο ή σαν συστατικό σε κάποια σαλάτα, στην περίπτωση που θα τους δώσουμε την ευκαιρία να παραβρεθούν σε ζεστές συνταγές, δείχνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα και νόστιμη πλευρά τους. Πιο συχνά βεβαίως, χρησιμοποιούμε τον καπνιστό σολομό ή την καπνιστή πέστροφα παρά το σκουμπρί και τη λακέρδα στα μαγειρέματά μας, αλλά στις παρακάτω προτάσεις, αυτές ακριβώς τις νοστιμιές σας προτείνουμε να αξιοποιήσετε. Μαζί με ζυμαρικά –κλασικά, ή με λαχανικά, φτιάχνουν ωραία κυρίως πιάτα που κάνουν καλή παρέα με το παγωμένο ούζο ή τσίπουρο ως το βασικό είδος αλκοόλ στο τραπέζι.

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Περισσότερα από

Φαγητό

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…