Follow us

Γίνε δοκιμαστής ελαιολάδου με τη βούλα!

Στη χώρα του ελαιολάδου, τα σεμινάρια για επαγγελματίες δοκιμαστές είναι σοβαρή υπόθεση. Όπως ακριβώς την βλέπει ο Βασίλης Φραντζολάς στα oliveoilseminars...

Γίνε δοκιμαστής ελαιολάδου με τη βούλα!

Τα σεμινάρια ελαιολάδου του Βασίλη Φραντζολά (oliveoilseminars.com) και ο Εθνικός Οργανισμός Δοκιμαστών Ελαιολάδου της Ιταλίας (ONAOO) δημιούργησαν μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ, με σκοπό την εκπαίδευση και πιστοποίηση Δοκιμαστών Ελαιολάδου. Τα προγράμματα αυτά θα έχουν και την πιστοποίηση ως εκπαιδευτικό πρόγραμμα από τον έγκυρο ελβετικό Οργανισμό Πιστοποίησης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Swiss Approval Technische Bewertung (www.swissaproval.gr).
Η πρώτη σειρά σεμιναρίων ξεκινά το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 και περιλαμβάνει δύο απαραίτητους κύκλους, που περιλαμβάνουν θεωρητική και πρακτική οργανοληπτική εκπαίδευση και έλεγχο οσφραντογευστικών ικανοτήτων των υποψηφίων, καθώς και πρακτική εξάσκηση σε δείγματα ποικίλων ελαιολάδων, από διάφορες χώρες.
Για την πρώτη σειρά σεμιναρίων δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμες θέσεις, ωστόσο, λόγω της μεγάλης ζήτησης έχουν ξεκινήσει προκρατήσεις για τη δεύτερη σειρά Πιστοποιήσεων, που θα ξεκινήσει στις 9 Σεπτεμβρίου 2017. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να στείλουν σχετικό email στο info@oliveoilseminars.com, με το όνομα και το κινητό τους τηλέφωνο.
Κόστος σειράς σεμιναρίων: 1.370 ευρώ συνολικά. Πληροφορίες και προεγγραφές και στο τηλέφωνο της γραμματείας των σεμιναρίων κας Άννας Δρακάκη στο 210 8086565 και στο www.oliveoilseminars.com

Επίσης...

Τάρτα-quiche με Πουρέ Πατάτας με Μανιτάρια και γεύση Τρούφας ΓΙΩΤΗΣ, μανιτάρια και γραβιέρα

Ο καιρός ανοίγει, τα σπίτια μας και η διάθεσή μας το ίδιο, η καθημερινότητά μας διψά για ανανέωση. Οι γευστικές απολαύσεις παίζουν κι εδώ έναν πολύ σημαντικό ρόλο!

Περισσότερα από

Φαγητό

Ανοιξιάτικες πίτες

Οι πίτες είναι κορυφαίο ελληνικό γαστρονομικό brand, έρωτας διαχρονικός και, πιο πεζά, ο πιο ωραίος τρόπος για να ταΐσεις πολύ κόσμο και να περισσέψει για κολατσιό, για το γραφείο, το σχολείο και τα συναφή.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…