Follow us

Τα κάρβουνα παίρνουν φωτιά στο Pausa

Τις 4 Κυριακές του Νοέμβρη η Μυρσίνη Λαμπράκη μας περιμένει στο 1ο Pοp- up grill event στο εστιατόριο Pausa.

Τα κάρβουνα παίρνουν φωτιά στο Pausa

Με θέμα "Αργεντινή - Κρήτη ένα αντικριστό δρόμος!" η Μυρσίνη Λαμπράκη μας περιμένει κάθε Κυριακή μεσημέρι για όλον τον Νοέμβρη στο εστιατόριο Pausa στο Μαρούσι, για ένα ξεχωριστό pop-up grill event. Χρησιμοποιώντας μοναδικούς τρόπους ψησίματος και τεχνικές από όλο τον κόσμο, καθώς και αμερικάνικα smokers, κρητικές αντικριστιέρες και περιστρεφόμενες σούβλες, η Μυρσίνη θα ψήσει μπουτάκια κοτόπουλου με πικάντικη bloody mary sauce, καπνιστό χοιρινό με επικάλυψη παστράμι και αρωματικό ελαιόλαδο από κόλιανδρο και θρούμπι, μοσχαράκι γάλακτος με γιαπωνέζικη σάλτσα ponzu, παραδοσιακή καλαματιανή γουρουνοπούλα και ιταλική γεμιστή πορκέτα.

Ακόμη, θα σερβίρεται επική προβατίνα στα κάρβουνα με μυστική μαρινάδα, spare ribs από Black Angus slow cook, μοναδικό κεμπάπ από την Ούρφα, ωμοπλάτη μαύρου χοίρου σε άλμη από παλαιωμένο vinsanto Σαντορίνης, καπνιστή χοιρινή πανσέτα με καφέ espresso και άλλες πολλές νοστιμιές, που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του κρέατος. Ένα μοναδικό show με φωτιές, καπνό, κρέας και επιλεγμένα κρασιά, μπύρες και καπνιστά ουίσκι.

Τα κρέατα επιλέχτηκαν σε συνεργασία με το φημισμένο "κρεοτεχνείο Γεωργιάδης", από τις καλύτερες ράτσες ελληνικών και εισαγόμενων μοσχαριών, προβάτων και χοιρινών.

Κρατήσεις τηλ: 2106180533
Pausa : Αγ. Κωνσταντίνου 46 & Ηφαίστου 3 Μαρούσι

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;