Follow us

Η Cucina di Caruso από το blog στο πιάτο

Το foodblog που ανέβασε το είδος σε άλλο επίπεδο, αποφάσισε να δοκιμαστεί σε "πραγματικές συνθήκες" κουζίνας εστιατορίου και, αν κρίνουμε από τις εντυπώσεις όσων παραβρέθηκαν στην πρώτη παρουσίαση, πέρασε τις εξετάσεις με επιτυχία.

Η Cucina di Caruso από το blog στο πιάτο

Θα ακολουθήσουν και άλλες "εμφανίσεις" -πείτε το pop up εστατόριο- στον χώρο του Common Secret της Κηφισιάς, με τον διάσημο και αγαπητό blogger Δημήτρη Παπαζυμούρη να βάζει την γνώση και την τεχνική του σε πιάτα "σύγχρονης αστικής κουζίνας", όπως τα προσδιορίζει ο ίδιος, με επιλεγμένες πρώτες ύλες και επίκεντρο το κρέας: εδώ, έχει πολύτιμο σύμμαχο τη γνωστή φάρμα Μπράλου και τα νόστιμα κρεατικά της σε ειδικές κοπές.

Η Cucina di Caruso από το blog στο πιάτο

Η επιτυχία ήταν μάλλον δεδομένη, για όσους παρακολουθούν και δοκιμάζουν τις συνταγές του Cucina di Caruso και η συνέχεια επιβεβλημένη. Θα έχουμε την ευκαιρία να γευτούμε την κουζίνα του Δημήτρη Παπαζυμούρη τις επόμενες Παρασκευές του Φεβρουαρίου, πάντα με έγκαιρη κράτηση, γιατί η ζήτηση είναι μεγάλη. Από τον Μάρτιο, θα παίξουν και τα Σάββατα.

Common Secret λεωφ. Κηφισίας 324 Κηφισιά, τηλ. 210 6233810 @cucina caruso

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…