org ), Μαριάννα Καβρουλάκη, εμπνεύστρια και συνδιοργανώτρια των Συμποσίων της Ελληνικής Γαστρονομίας (Κρήτη), ρίχνει ματιές στα τραπέζια των πλούσιων και των φτωχών της εποχής των Κομνηνών. Το δείπνο ξεκινά με ένα ποτήρι κονδίτο φτιαγμένο με κρασί και διάφορα μπαχαρικά, και ακολουθούν κουνέλι κρασάτο καρυκευμένο με πιπέρι και ναρδόσταχυ, χοιρινό με οινόμελι, σιλιγνίτη άρτο φτιαγμένο με αλεύρι κοσκινισμένο με μεταξωτό κόσκινο αλλά και φάβα από μαυρομάτικα φασόλια, ελιές με σινάπι, κάππαρη με οξύμελι, αντίδια με ελαιόγαρο, πίτες ψημένες σε καυτή πλάκα και πολλά άλλα. Το δείπνο θα κλείσει με ρυζόγαλο, γλυκό κυδώνι και σερμπέτι με γάλα αμυγδάλων. Συμμετοχή 21Ε : (κόστος φαγητού για μέλη και φίλους). Απαραίτητη και η τηλεφωνική κράτηση στο club Εύμαρος 2106207824. (10:00 - 14:00 κ 18:00 - 21:00 Σάββατο 11:00 - 15:00)