Follow us

“Ψήνεται” το νέο βιβλίο του Τάσου Αντωνίου

Μετά την επιτυχία του «Μαμά Πεινάω», ο γνωστός food blogger ετοιμάζει ήδη το δεύτερο βιβλίο του, με τίτλο: «My Greek Salad», με υποστήριξη από το κοινό…

“Ψήνεται” το νέο βιβλίο του Τάσου Αντωνίου

Θα είναι ένα βιβλίο μαγειρικής αφιερωμένο στις αυθεντικές ελληνικές συνταγές, που λατρεύουμε να μοιραζόμαστε και στις στιγμές γύρω από το τραπέζι. Θέμα του, η ελληνική κουζίνα μέσα από προσωπικά βιώματα και εμπειρίες. Μεζέδες, μαγειρευτά, κρεατικά, θαλασσινά, μοναδικά γλυκά είναι μερικές από τις νόστιμες κατηγορίες συνταγών με άρωμα Ελλάδας, που περιλαμβάνονται στο βιβλίο. Μετά από δεκάδες ταξίδια, ο Τάσος αποτυπώνει στο βιβλίο όλα όσα έμαθε από τις καλύτερες Ελληνίδες μαγείρισσες σε όλη την Ελλάδα.

“Ψήνεται” το νέο βιβλίο του Τάσου Αντωνίου

Το βιβλίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φάση της προετοιμασίας του και όσοι θέλουν να το δουν εκτυπωμένο μπορούν να υποστηρίξουν τη δημιουργία του. Η καμπάνια για το λανσάρισμα του βιβλίου έχει ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί σε 30 μέρες, στην πλατφόρμα crowdfunding Kickstarter. Το project θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου και μέσα από την πλατφόρμα αυτή μπορεί κανείς να βοηθήσει οικονομικά την αγγλόφωνη αυτή έκδοση.

Περισσότερα εδώ.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…