Follow us

Fiesta Mexicana στο Mama Roux

Fiesta Mexicana στο Mama Roux

Η πιο πολύχρωμη γιορτή δρόμου επιστρέφει στο Μama Roux για να μας θυμίσει ότι το καλοκαίρι είναι εδώ. Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου είναι πλέον θεσμός – τα λαμπάκια και τα σημαιάκια βρίσκουν τη θέση τους στον πεζόδρομο της Αιόλου, οι κουζίνες βγαίνουν στο δρόμο και η μπάντα της Μεξικανής τραγουδίστριας Martha Moreleón, στήνεται για να μας υποδεχτεί το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 21:00.
Mexican classics όπως tοstadas και burittos βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του μενού, ενώ ακολουθούν τα best-selling Korean Pulled Pork Tacos και η guest star Chipotle Gazpacho – δροσερή τοματόσουπα με πιπεριές chipotle, καλαμπόκι και κόλιανδρο. Στο bar, food pairing δεν υπάρχει! Ένα είναι σίγουρο – ότι η Margarita θα γίνει το «εθνικό» cocktail για μία ημέρα!
Την ατμόσφαιρα χαράς, θα «ενισχύσουν» οι live salsa, cumbia και latin μουσικές της Martha Moreleón για να κηρύξουν την έναρξη του πιο ξέφρενου party στην πόλη!

INFO
FIESTA MEXICANA / STREET FOOD PARTY
Mama Roux, Aιόλου 48
9 Ιουνίου @ 21:00

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;