Οι σύγχρονες τεχνικές ψησίματος από τη Μυρσίνη Λαμπράκη

Η γνωστή μαγείρισσα επικεφαλής ενός προγράμματος ειδίκευσης σε εξελιγμένες τεχνικές ψησίματος

Εύη Σκλατινιώτη 03/02/2018

Ένας νέος, τρίμηνος κύκλος σπουδών ξεκινά σύντομα στα ΙΕΚ ΑΚΜΗ για το δίπλωμα του Master grill chef…

Η γνωστή chef Μυρσίνη Λαμπράκη δημιούργησε σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑΚΜΗ ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ειδίκευσης πάνω στις πιο εξελιγμένες τεχνικές ψησίματος. 
Σ’ έναν νέο τρίμηνο κύκλο σπουδών, που ξεκινά στις 14 Φεβρουαρίου, θα διδαχθεί η παγκόσμια ιστορία του ψησίματος, καθώς και η σχέση του με την ιστορία του ανθρώπου.
Θα γίνει αρχή από τα ψησίματα στην αρχαία Ελλάδα, τα πηγάδια και τα ταντούρια στον Καύκασο και την Ινδία, μέχρι τα BBQ κλειστού τύπου, τα smokers της Νέας Ορλεάνης και τα αργεντίνικα assado.

Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλες τις τεχνικές ψησίματος και καπνίσματος για το μοσχάρι, το χοιρινό, το αρνί, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα κεμπάπ και τα λαχανικά, καθώς και την προετοιμασία αυτών σε ειδικές μαρινάδες και μείγματα μπαχαρικών.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες:
https://www.facebook.com/LamprakiMirsini

http://www.universaltraining.edu.gr/spoydes/estiasi/master-grill-chef





Γράψε την άποψή σου
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Οι σεφ και οι συνταγές τους

Επιλέξτε σεφ

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen