Follow us

Chef d’ Oeuvre: η σχολή για τους επαγγελματίες της γαστρονομίας

Η Σχολή που εξειδικεύεται στις επαγγελματικές σπουδές γαστρονομίας ξεκινά σύντομα κύκλο για επαγγελματίες bartenders - baristas…

Chef d’ Oeuvre: η σχολή για τους επαγγελματίες της γαστρονομίας

Η Chef d’Oeuvre είναι η πρώτη σχολή που λειτούργησε στην Ελλάδα με αποκλειστική εξειδίκευση στη γαστρονομική εκπαίδευση, ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες απαιτήσεις της διεθνούς βιομηχανίας επισίτισης. Στόχος της, η δημιουργία σωστά καταρτισμένων επαγγελματιών, που είναι έτοιμοι να αναλάβουν υπεύθυνες θέσεις στην αγορά εργασίας, με επιτυχημένη σταδιοδρομία, στα διεθνή πρότυπα.
Οι ειδικότητες τις οποίες μπορεί κανείς να ακολουθήσει στη σχολή αυτή είναι:
επαγγελματική μαγειρική, επαγγελματική ζαχαροπλαστική, αρτοποιία, επαγγελματικό μπαρ και διοίκηση επισιτιστικών επαγγελμάτων (F & B Management).

Bartender, barista: τα ανερχόμενα επαγγέλματα

Chef d’ Oeuvre: η σχολή για τους επαγγελματίες της γαστρονομίας

Η ειδικότητα του επαγγελματικού μπαρ (που περιλαμβάνει και την τέχνη του καφέ) ξεκινά νέο κύκλο απόκτησης του διπλώματος επαγγελματία bartender - barista μέσα στον Ιανουάριο, οπότε όσοι θέλετε να αποκτήσετε επαγγελματική, τεχνική κατάρτιση στον τομέα αυτό, έχετε ακόμη λίγο χρόνο για την έγκαιρη εγγραφή σας. Τα συγκεκριμένα μαθήματα θα διαρκέσουν συνολικά τρεις μήνες, διεξάγονται και σε θεωρητικό και σε πρακτικό επίπεδο στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής, με την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών και καταξιωμένων, διπλωματούχων επαγγελματιών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, εκπαιδευτικές επισκέψεις σε οινοποιεία και αποστακτήρια, γευσιγνωσίες και ειδικές παρουσιάσεις αλκοολούχων ποτών, συμμετοχή σε θεματικές εκθέσεις και πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε όλες τις ειδικότητες η Chef D’ Oeuvre εξασφαλίζει, εκτός από υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών της, με το Τμήμα Επαγγελματικής Αποκατάστασης και τους ειδικούς Συμβούλους Σταδιοδρομίας, που ασχολούνται προσωπικά με κάθε σπουδαστή. Απόδειξη, η παρουσία αποφοίτων της σχολής σε όλο τον κόσμο, που διαπρέπουν σε μεγάλες τουριστικές μονάδες, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, catering, αλλά και εκείνοι που έχουν ανοίξει ή διευθύνουν τη δική τους επιχείρηση.

Επιμόρφωση μέσα σε μικρό διάστημα

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το εξής: η σχολή διεξάγει επιμορφωτικά σεμινάρια για επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες λάτρεις της γαστρονομίας, από Νοέμβριο έως και Απρίλιο, τα οποία είναι τρίωρα, εργαστηριακά, με δυνατότητα επιλογής παρακολούθησης μία, δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Να σημειώσουμε, ότι πολλές είναι οι επιχειρήσεις που επιλέγουν τη συγκεκριμένη σχολή για την εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού τους, προσαρμοσμένη πάντα στις ανάγκες της.

Συγκεντρώσαμε τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης σχολής:
- 25ετής εξειδικευμένη εμπειρία στη γαστρονομική εκπαίδευση
- τμήμα επαγγελματικής αποκατάστασης
- σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών και εργαστηριακών μαθημάτων
- εξαιρετικές κτιριακές εγκαταστάσεις
- επιμορφωτικά σεμινάρια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες για εμπλουτισμό σπουδών
- πολύχρονες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες στον κόσμο, με αντίστοιχες σχολές της Ευρώπης και με διεθνείς φορείς.

Για περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικά τα προγράμματα κάθε τμήματος και στοιχεία επικοινωνίας στο www.chefdoeuvre.gr

CHEF D’ OEUVRE, A’ κτίριο: Χέυδεν 20, Πλ. Βικτωρίας, τηλ. 210 8231935,
Β’ κτίριο: 3ης Σεπτεμβρίου 93, Πλ. Βικτωρίας, τηλ. 210 8254119.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;