Follow us

3o Athens Food Market the Christmas edition

Αυτές τις γιορτές οι πιο gourmet καντίνες συγκεντρώνονται στο κέντρο της πόλης...

3o Athens Food Market the Christmas edition

Είναι η τρίτη φορά που η Πλατεία Κοτζιά φιλοξενεί το “Athens Food Market”, φέρνοντας την υψηλή γαστρονομία σε ένα ξεχωριστό street food event, όπου ψαγμένα και εναλλακτικά εστιατόρια της Αθήνας θα δημιουργήσουν pop up στέκια για να απολαύσουμε τις νόστιμες προτάσεις τους στο πόδι, σε πολύ προσιτές τιμές.

Για δέκα ημέρες, από τις 21 ως τις 31 Δεκεμβρίου η πλατεία Κοτζιά θα γίνει ο γευστικός προορισμός των Χριστουγέννων. Ήδη ζεσταίνουν τις σχάρες τους ο Γιώργος Ηλιού του Polly Maggoo, ο Ηλίας Σκουλάς του Food Mafia, o Βασίλης Φώτος του 7 Food Sins, ο Βασίλης Σπόρος των PO’ Boys και Mama Roux, ο Βασίλης Τσατσάκης από τους Ψαράδες, ο Δημήτρης Φέτσης του CHE, o Αλέξης Τσιοτίνης του CTC και ο Βασίλης Γεωγλερής του Warehouse. Μαζί τους, ετοιμάζει τα σέικερ της και η ομάδα του Xavier Μισαηλίδη από το Holly Garden.

3o Athens Food Market the Christmas edition

Για πρώτη φορά φέτος θα τρέχει παράλληλα και μια πρωτότυπη δράση με τίτλο «Βάζουμε τον chef στην τάξη», όπου οι chefs του Food Market, με guest stars τους Ηλία Μαμαλάκη και Γιώργο Τσούλη, θα παραδίδουν καθημερινά μαθήματα μαγειρικής, στην πιο μεγάλη, στεγασμένη, υπαίθρια κουζίνα της πόλης.

Το Athens Food Market συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Αθηναίων.

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά 12:00-20:00
Παραμονές 24/12 & 31/12, 12:00 – 18:00
Δευτέρα 25 και Τρίτη 26 Δεκεμβρίου κλειστά
Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.thefoodmarket.gr και στη σελίδα The Food Market στο Facebook.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;