Follow us

Athens Food Market -Christmas edition

Athens Food Market -Christmas edition

Από τις 21 Δεκεμβρίου και για 10 ολόκληρες μέρες, ο αέρας στην πλατεία Κοτζιά θα πλημμυρίσει από γαργαλιστικές μυρωδιές, ήχους από κατσαρόλες και τηγάνια που χορεύουν στη φωτιά και πολλή μουσική, σε μια premium μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουμε στο πόδι απίθανες γεύσεις, φτιαγμένες από το χέρι πολύ γνωστών σεφ, σε απόλυτα προσιτές τιμές!

The Food Market – Christmas Edition 2017

Funky καντίνες-εστιατόρια, pop up στέκια σε μια απολαυστική εμπειρία, που συνδυάζει signature πιάτα, έθνικ συνταγές, trendy ασιατικές γεύσεις, ζουμερά burgers, πειραγμένες ελληνικές κλασικές γεύσεις, απίθανες μακαρονάδες και πολλά ακόμη πιάτα με γεύση γιορτής!
Οι συγκλονιστικές συνταγές καλύπτουν όλες τις ψαγμένες γευστικές αναζητήσεις, από μπισκ καβουριού, παστίτσιο τόνου, κροκέτες από πολέντα και ξινόγαλο, μεξικάνικο κοτόπουλο σε φρεσκοψημμένες τορτίγιες, χοιρινά spare ribs με γλάσο bourbon και ό, τι άλλο μπορείτε –ή δεν μπορείτε- να φανταστείτε!

Οι συμμετέχοντες είναι: Polly Magoo, Food Mafia, 7 Food Sins, PO'BOYS, Mama Roux, Ψαράδες, Che, CTC, Warehouse, Holly Garden.

Το 3ο Athens Food Market Christmas Edition συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Αθηναίων.

Πλατεία Κοτζιά
21/12 - 31/12
21 – 31 Δεκεμβρίου 12:00 – 20:00
24/12 και 31/12 Δεκεμβρίου 12:00 - 18:00
25/12 και 26/16 Δεκεμβρίου Κλειστά

Είσοδος ελεύθερη

Επίσης...

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Περισσότερα από

Φαγητό

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;