Follow us

BBQ Street Food Party στο Mama Roux

BBQ Street Food Party στο Mama Roux

Το καθιερωμένο BBQ Street Food Party του Μama-Roux, «πιστό» στο φθινοπωρινό του ραντεβού-, επιστρέφει στις 21 Οκτωβρίου στον αγαπημένο πεζόδρομο του Κέντρου. Φαγητό, ποτό, μουσική, -όλα σε street εκδοχή, με έμπνευση από τον Αμερικάνικο Νότο -, είναι αρκετά για να μας «μεταφέρουν» στο κλίμα χαράς της Ν. Ορλεάνης – την πιο ζωντανή πόλη του κόσμου!

Όπως σε κάθε Street Food Party, το φαγητό βγαίνει στο...δρόμο! Οι κλασσικές γεύσεις -Gumbo Soup, Corn on the Cob και Southern Potato Salad παντρεύονται με Burgers, Super Burrito κ.α ενώ το street food menu θα ολοκληρώσουν τα Τexas BBQ πιάτα. Ο κατάλογος των cocktails, θα ανανεωθεί με homemade υλικά για να απογειώσει τη Southern εμπειρία, ενώ για τους fans της μπύρας, θα υπάρχει ειδικό beer station, όπου θα ρέει άφθονη.

Οι Gumbo Ya Ya feat. Sugahspank – η μπάντα του John Higgins που γνωρίσαμε μέσα από τα Street Food Parties του Μama-Roux, θα παίξει live Rythmes & Blues μουσικές μετατρέποντας τον πεζόδρομο της Αιόλου σε ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από γεύσεις, μυρωδιές και funky μουσικές!

Αιόλου 48, 213 0048382

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;