Follow us

Street Food στο «The Frogs»

Αυτό το Σάββατο 7 Οκτωβρίου, η διάθεση για απόλαυση και διασκέδαση μας οδηγεί στην οδό Αριστοφάνους, στην ανανεωμένη περιοχή του Ψυρρή.

Street Food στο «The Frogs»

Στο πανέμορφο αναπαλαιωμένο κτίριο του «φρέσκου» «The Frogs» πραγματοποιείται το πρώτο του Street Food Festival. Και θα έχει τα πάντα, για μια συναρπαστική και γευστική βραδιά.
Δυνατό χαρτί, η συνάντηση δυο αγαπημένων Master Chef, του Χάρη Μπονάνου και του Κωνσταντίνου Τσιάτσιου. Ο Χάρης είναι ένας από τους δημιουργούς του «The Frogs» και προσκάλεσε τον Κωνταντίνο στο ντεμπούτο μιας σειράς από εντυπωσιακά street food festivals.

Street Food στο «The Frogs»

Οι δυο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους και έχουν ετοιμάσει ένα comfort μενού, που θα προκαλέσει εκρήξεις στον ουρανίσκο μας. Για να πάρετε μια γεύση, το πρώτο wrap αγκαλιάζει ζουμερό μοσχάρι με φασολάκι, πίκλα κρεμμυδιού, καπνιστό τυρί και πιπεριά Φλωρίνης. Γι αυτούς που αγαπάνε το κοτόπουλο έρχεται το δεύτερο πληθωρικό wrap με νόστιμο μπούτι κοτόπουλου, καρότο, καλαμπόκι, καραμελωμένα κρεμμύδια και homemade τσάτνεϊ mango.

Σε όλα αυτά, προσθέτουμε δυνατά μιξαρίσματα στη μπάρα, δια… shaker Χάρη Μπονάνου. Ο Χάρης δεν είναι μόνο master στην κουζίνα αλλά και στην μπάρα και έχει ετοιμάσει τρεις upper taste συνταγές για την περίσταση.

Θα το διαπιστώσετε δοκιμάζοντας την εκδοχή του σε Mai Tai. Το εξαιρετικό Street Mai Tai με Havana 3 ετών, λάιμ, ανανά, πικραμύγδαλο και angostura. Πολύ καλό επίσης είναι το I Love Food Chili, με βάση την τεκίλα Olmega και εμπλουτισμένο με Blue Curacao, λάιμ και καρύδα. Αξίζει να το συνοδεύσετε με το wrap με το μοσχάρι. Aφήσαμε για το τέλος το παιχνιδιάρικο Mr Master, με Beefeater Raspberry, λεμόνι, Crystal Menthe και σόδα.

Δυο έξτρα στοιχεία: η μουσική θα μας κρατήσει σε φοβερό ρυθμό. Θα κοπεί και τούρτα, μην τη χάσετε!

Street Food Party, 7/10 από τις 8μ.μ.- 12μ,μ, The Frogs Αριστοφάνους 4, Ψυρρή.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;