Follow us

Μύρισε ΒΒQ στο Carnicero!

Σε μια ανοιξιάτικη βραδιά με γεύσεις κρεατικών, που θα ψήνονται live σε ψησταριά Weber, συνοδεία Bloody Mary και μπίρας, δεν λες όχι…

Μύρισε ΒΒQ στο Carnicero!

Το κρεοπωλείο-deli που έχει κάνει αίσθηση στα βόρεια προάστια τον τελευταίο χρόνο, μας καλεί σε μια δοκιμή εξαιρετικών κρεατικών, που θα ψήνονται στην "ντίβα" ψησταριά Weber. Δεν τους αξίζει τίποτα λιγότερο!
Θα δοκιμάσουμε κρέατα εκλεκτής ποιότητας και από ιδιαίτερες ράτσες, μαριναρισμένα από τους ειδικούς του Carnicero. Και όχι μόνα τους! Γιατί, θα συνοδεύονται και από τις εκλεκτές σάλτσες, μουστάρδες και chutneys Rufus. Παράλληλα, θα μας μιλήσουν για τα μυστικά του σωστού ψησίματος. Ένα event που δεν θα χάσουμε, γιατί θα μας δώσει το know how για τα δικά μας καλοκαιρινά καλέσματα.

Μύρισε ΒΒQ στο Carnicero!

Το Carnicero έφερε στα βόρεια προάστεια το εκλεκτό κρέας, από επιλεγμένα ελληνικά ζώα αλλά και διάσημες ξένες φυλές, και ονομαστά πουλερικά. Το πρώτο άνοιξε πριν ένα χρόνο στο Νέο Ψυχικό και γνώρισε τόση επιτυχία, που ακολούθησε πριν το τέλος του χρόνου ένα δεύτερο, στη Νέα Ερυθραία. Το corner τυριών και αλλαντικών -κυρίως ιταλικών και ισπανικών- θα σας κάνει τακτικούς πελάτες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Η Μαίρη Αδαμοπούλου, ψυχή του Carnicero, έχει επιλέξει προσεκτικά μια σειρά από deli απαραίτητα για το κρέας (σάλτσες, chutney, μουστάρδες κλπ), ιταλικά ζυμαρικά και ριζότι, προϊόντα τρούφας και φουα γκρα.

Το BBQ event θα γίνει την Παρασκευή 19 Μαΐου στο κατάστημα Ν. Ερυθραίας, Λ. Κηφισίας 322, από τις 17.30' και για τις επόμενες τέσσερις ώρες και στις 25 Μαΐου στο κατάστημα του Ν.Ψυχικού Δημ. Βασιλείου 18 τις ίδιες ώρες.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…