Μύρισε ΒΒQ στο Carnicero!

Ένα event με πολλή γεύση

Ντίνα Γκρουμούτη 17/05/2017

Σε μια ανοιξιάτικη βραδιά με γεύσεις κρεατικών, που θα ψήνονται live σε ψησταριά Weber, συνοδεία Bloody Mary και μπίρας, δεν λες όχι…

Το κρεοπωλείο-deli που έχει κάνει αίσθηση στα βόρεια προάστια τον τελευταίο χρόνο, μας καλεί σε μια δοκιμή εξαιρετικών κρεατικών, που θα ψήνονται στην "ντίβα" ψησταριά Weber. Δεν τους αξίζει τίποτα λιγότερο!
Θα δοκιμάσουμε κρέατα εκλεκτής ποιότητας και από ιδιαίτερες ράτσες, μαριναρισμένα από τους ειδικούς του Carnicero. Και όχι μόνα τους! Γιατί, θα συνοδεύονται και από τις εκλεκτές σάλτσες, μουστάρδες και chutneys Rufus. Παράλληλα, θα μας μιλήσουν για τα μυστικά του σωστού ψησίματος. Ένα event που δεν θα χάσουμε, γιατί θα μας δώσει το know how για τα δικά μας καλοκαιρινά καλέσματα.

Το Carnicero έφερε στα βόρεια προάστεια το εκλεκτό κρέας, από επιλεγμένα ελληνικά ζώα αλλά και διάσημες ξένες φυλές,  και ονομαστά πουλερικά. Το πρώτο άνοιξε πριν ένα χρόνο στο Νέο Ψυχικό και γνώρισε τόση επιτυχία, που ακολούθησε πριν το τέλος του χρόνου ένα δεύτερο, στη Νέα Ερυθραία. Το corner τυριών και αλλαντικών -κυρίως ιταλικών και ισπανικών- θα σας κάνει τακτικούς πελάτες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Η Μαίρη Αδαμοπούλου, ψυχή του Carnicero, έχει επιλέξει προσεκτικά μια σειρά από deli απαραίτητα για το κρέας (σάλτσες, chutney, μουστάρδες κλπ), ιταλικά ζυμαρικά και ριζότι, προϊόντα τρούφας και φουα γκρα.

Το BBQ event θα γίνει την Παρασκευή 19 Μαΐου στο κατάστημα Ν. Ερυθραίας, Λ. Κηφισίας 322, από τις 17.30' και για τις επόμενες τέσσερις ώρες και στις 25 Μαΐου στο κατάστημα του Ν.Ψυχικού Δημ. Βασιλείου 18 τις ίδιες ώρες.

Γράψε την άποψή σου
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Οι σεφ και οι συνταγές τους

Επιλέξτε σεφ

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen