Το πρώτο μπαρ λαδιού στο Yoleni’s

Σεμινάρια, γευσιγνωσίες, δείπνα με πρωταγωνιστή το ελαιόλαδο

Στον τρίτο όροφο του Yoleni’s Flagship Store, στο –σε συνεργασία με την Gaea– Olive oil bar, το ελαιόλαδο έχει τα σεμινάρια, τις γευσιγνωσίες και τα δείπνα του.

Τα τελευταία κομμάτια του παζλ του Yoleni’s Flagship store μπαίνουν στη θέση τους και το πρώτο ελληνικό οlive oil bar, για το οποίο μας είχαν μιλήσει οι δημιουργοί του ηλεκτρονικού delicatessen Yoleni’s (www.yolenis.com), στον τρίτο όροφο του πολυχώρου της Σόλωνος είναι πλέον γεγονός. Ο καινούργιος χώρος, σε συνεργασία με την εταιρεία Gaea, έχει στόχο να εκπαιδεύσει το κοινό σε σχέση με το ποιοτικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μέσω μιας ωριαίας διαδραστικής παράστασης, ενώ έχει προβλεφθεί και μια πιο σύντομη παρουσίαση με τη χρήση ατομικών tablets, επίσης interactive λογικής. Τα σεμινάρια γίνονται κατόπιν κράτησης από Τρίτη μέχρι και Κυριακή, στις 11.30 π.μ. και στις 5.30 μ.μ. (5 άτομα μίνιμουμ, € 24 το άτομο), και περιλαμβάνουν στοιχεία για τα οφέλη του ελαιόλαδου, γευσιγνωσία σε ποτήρι/hot potato test, συγκριτική δοκιμή προϊόντων με και άνευ ελαιόλαδου και κλείνουν με μια σοκολατένια έκπληξη. Τις ίδιες ημέρες, στις 8.30 μ.μ., υπάρχει η δυνατότητα –επίσης κατόπιν κράτησης– ενός δείπνου/σεμιναρίου γευσιγνωσίας (5 άτομα μίνιμουμ, € 55 το άτομο), πάντα με το ελαιόλαδο στο επίκεντρο, συνοδεία τεσσάρων κρασιών του κτήματος Γεροβασιλείου ή της μπίρας Νήσος. (Σόλωνος 9, Κολωνάκι, 2122223600)




Γράψε την άποψή σου
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Οι σεφ και οι συνταγές τους

Επιλέξτε σεφ

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen