Follow us

Γιορτή γεύσεων στην πλατεία Κοτζιά

Για δυο εβδομάδες (15-31 Δεκ.) στην πλατεία Κοτζιά γνωστά ονόματα της εστίασης φτιάχνουν διαφορετικό street food και δημιουργούν γαστρονομικό προορισμό…

Γιορτή γεύσεων στην πλατεία Κοτζιά

Αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην πόλη μας και σίγουρα αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία. Ποιος, αλήθεια, δεν θέλει να δοκιμάσει στο χέρι ένα street burger του Ηλία Σκουλά; Αθηναϊκά εστιατόρια με ηχηρά ονόματα και έθνικ κατεύθυνση θα είναι εκεί με τη μορφή καντίνας, για να μας προσφέρουν το δικό τους signature street food, μαζί με pop up στέκια γνωστών προϊόντων. Μεγάλος πειρασμός το προσιτό "στο χέρι" φαγητό, από εξπέρ του είδους. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν τα εστιατόρια Μama Roux, La Pantera Νegra, Food Μafia, Cinco, Polly Magoo, οι Ψαράδες με funky καντίνες, που θα προσφέρουν γεύσεις της ειδικότητάς τους.

Γιορτή γεύσεων στην πλατεία Κοτζιά
Ο Ηλίας Σκουλάς του Food Mafia

Το 1ο Fix Athens Food Market συνδιοργανώνεται με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Ώρες λειτουργίας:
Kαθημερινές από τις 17:00 μέχρι τις 22:00
Παρασκευή 23 και 30 Δεκεμβρίου από τις 12:00 έως τις 00:00
Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 12:00 έως τις 00:00
Παραμονές 24 και 31 Δεκεμβρίου 11:00 – 16:00

Περισσότερες πληροφορίες στο www.athensfoodmarket.info και στη σελίδα Athens Food Market στο Facebook.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;