Follow us

Σεμινάρια για τη γραφή της γεύσης

Ένας νέος κύκλος σεμιναρίων με τίτλο “Food writing – food blogging” ξεκινά στο «Μαθήματα Μαγειρικής Culinary Center & Cookery Club»

Σεμινάρια για τη γραφή της γεύσης

Πιστεύοντας ότι όλοι έχουμε και μπορούμε να γράψουμε ενδιαφέρουσες ιστορίες, η Νανά Δαρειώτη σχεδίασε έναν κύκλο σεμιναρίων που απυθύνεται σε food bloggers, αλλά και σε όσους θέλουν να μιλήσουν για τη γεύση με τη δική τους, προσωπική υπογραφή. Ομολογουμένως, δεν θα υπήρχε ιδανικότερος δάσκαλος από μια καταξιωμένη στο χώρο της γεύσης και με απολαυστική γραφή δημοσιογράφο, σαν τη Νανά Δαρειώτη. Ο κύκλος αποτελείται από 6 εβδομαδιαίες συναντήσεις, διάρκειας 3 ωρών η καθεμία και περιλαμβάνει γραπτές ασκήσεις, αναγνώσεις, συζητήσεις και πρακτική εξάσκηση. Απευθύνεται σε food bloggers, δημοσιογράφους που θέλουν εξειδίκευση, content managers και social media διαχειριστές, αλλά και σε όσους ασχολούνται με το φαγητό.

Τα μαθήματα ξεκινούν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και θα διεξάγονται κάθε Παρασκευή 6-9μ.μ. ως τις 9 Δεκεμβρίου. Κόστος: 250 ευρώ. Αριθμός συμμετεχόντων: έως 12 άτομα. Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης. Για τηλεφωνικές κρατήσεις: 210 9882378. Περισσότερα και on line κρατήσεις στo http://www.mathimatamageirikis.gr/el/?option=com_civicrm&task=civicrm/event/info&Itemid=103&reset=1&id=2395

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…