Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε τελειόφοιτους σπουδαστές μαγειρικής και νέους σεφ με 1 έως 2 χρόνια εμπειρία. Δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερομένων για το διαγωνισμό με βιογραφικό πρέπει να υποβληθεί μέσω του website της εταιρίας www.delifrance.gr, της σελίδας facebook (www.facebook.com/DelifranceHellas) ή μέσω email στο info@delifrance.gr έως 30/9/16.
Ο νικητής, μαζί με τα μέλη της κριτικής επιτροπής, θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο Monaco στις 27 Νοεμβρίου για να παρακολουθήσει το Chefs’ World Summit, το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο υψηλής γαστρονομίας με συμμετοχή περισσότερων από 1.000 σεφ απ’ όλο τον κόσμο -φοβερό δώρο! Το Chefs' World Summit έχει σχεδιαστεί ώστε να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει μια νέα γενιά σεφ, με θεματικά σεμινάρια και workshops σε συνδυασμό με μια έκθεση 5.500 τ.μ. με προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Η Κριτική Επιτροπή του διαγωνισμού θα αποτελείται από τους chefs Χρόνη Δαμαλά, Νίκο Καραθάνο, Γκίκα Ξενάκη, Ηλία Σκουλά και τον food consultant Χρήστο Σοκόλη.
Οι συμμετέχοντες που θα προκριθούν στον πρώτο γύρο, θα παραλάβουν δείγματα των ψωμιών Délifrance έως 8/10/16 για να προετοιμάσουν τις συνταγές τους (τα κριτήρια πρόκρισης σε αυτήν την φάση είναι: σχετικές σπουδές, το να είναι τελειόφοιτος ή νέος σεφ και η καλή γνώση Αγγλικών ή Γαλλικών).
Οι υποψήφιοι για την τελική φάση του διαγωνισμού θα επιλεγούν με βάση το Φάκελο Συμμετοχής που πρέπει να έχουν αποστείλει στην Délifrance το αργότερο έως τις 13/10/16. Η Délifrance θα αποστείλει τους φακέλους των υποψηφίων στην κριτική επιτροπή ανώνυμα (μόνο με τη συνταγή και τα ανάλογα στοιχεία της) για την επιλογή των φιναλίστ.
Η τελική φάση του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στις 25/10/16 στην Αθήνα.
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη συμμετοχή, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Délifrance Hellas (2104251130, info@delifrance.gr)