Το φημισμένο ελληνικό αβγοτάραχο ταιριάζει ιδανικά με ριζότο -απόδειξη ότι πρόκειται για ένα πιάτο που συνηθίζεται σε πολλά "θαλασσινά" εστιατόρια. Μας άρεσε, λοιπόν, η ιδέα της Agrino να το συνδυάσει με το ελληνικό της ρύζι για ριζότο, δημιουργώντας ένα κρεμώδες ριζότο με άρωμα θάλασσας, ιδανικό για μια γρήγορη γκουρμεδιά τα καλοκαιρινά μας βράδια. Όχι λιγότερο πετυχημένο θεωρείται το ριζότο με σπαράγγια. Η ιδιαίτερη γεύση του σπαραγγιού ταίριαξε εδώ με το ίδιο ελληνικό ρύζι, για ένα ριζότο που χυλώνει ωραία και μπορεί να εμπλουτιστεί με ξύσμα λεμονιού και παρμεζάνα. Η σειρά Agrino Bistro Risotto είναι μια λύση για γρήγορα πιάτα, αφού σε 14 μόλις λεπτά και μόνο με την προσθήκη νερού μπορούμε να έχουμε ένα αξιοπρεπές ριζότο. Ακόμα, γίνεται έξυπνα πρώτο πιάτο σε ένα κάλεσμα…
Σκανάροντας το QR Code στις συσκευασίες Agrino Bistro Risotto μπορείτε να παρακολουθήσετε την απλή διαδικασία παρασκευής των ριζότο. Περισσότερα στο www.agrino.gr ή στο www.facebook.com/agrino.gr