Follow us

Open barbeque με ηπειρώτικα κρεατικά

Μια ξεχωριστή βραδιά barbeque ανοιχτή για όλους διοργανώνεται το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 8 το βράδυ στο ηπειρώτικο κρεοπωλείο «Μπούμπας» στα Μελίσσια.

Open barbeque με ηπειρώτικα κρεατικά

Ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου θα χρησιμοποιήσει τις μαρινάδες του και ο κ. Γιώργος Μπούμπας θα προσφέρει τα ποιοτικά κρέατά του, για μια καλοκαιρινή, γευστική εμπειρία που ταιριάζει γάντι με την εποχή και θα μας δώσει ιδέες για τα δικά μας bbq...

Open barbeque με ηπειρώτικα κρεατικά

Η οικογένεια Μπούμπα ξεκίνησε την πορεία της το 1925 στο Πωγώνι της Ηπείρου με ένα ιδιόκτητο, βραβευμένο τυροκομείο. Σήμερα, τρεις γενιές αργότερα, παρακολουθεί τα ζώα από τη γέννηση μέχρι τη σφαγή τους, εκτρέφοντάς τα μόνο με φυτικές τροφές, στο φυσικό τους περιβάλλον. Μετά το πρώτο κρεοπωλείο τους στα Γιάννενα που μετρά 20 χρόνια λειτουργίας, άνοιξε πρόσφατα ένα νέο στα Μελίσσια, που έγινε γρήγορα γνωστό για τα ποιοτικά προϊόντα του. Εδώ βρίσκουμε από ολόφρεσκο μοσχάρι, βιολογικά κοτόπουλα, κοκοράκια ελευθέρας βοσκής, αρνιά και κατσίκια μέχρι τα τυριά τους από την Ήπειρο και επιλεγμένα προϊόντα για το τραπέζι μας, από όλη την Ελλάδα.

«Μπούμπας», Κουντουριώτου 1, Μελίσσια, τηλ. 210 6133019.

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;