Follow us

Η gourmet εκδοχή του delivery

Οι λάτρεις των καλών γεύσεων μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους εδέσματα στο σπίτι ή το γραφείο, μ’ ένα τηλεφώνημα ή ένα κλικ στον υπολογιστή...

Η gourmet εκδοχή του delivery

Δεν πρόκειται για το delivery που έχουμε όλοι στο μυαλό μας, που έχει να κάνει με σουβλάκι, πίτσα ή άλλο «πρόχειρο» ή, εν πάσει περιπτώσει, φαγητό ντιλιβεράδικου, που λέμε, αλλά τα πιάτα ποιοτικών εστιατορίων ή τα γλυκά γνωστών ζαχαροπλαστείων. Πώς λειτουργεί; Με ένα κλικ στο gourmetdelivery.gr βάζουμε τη διεύθυνση ή την περιοχή όπου θέλουμε να εξυπηρετηθούμε και μας ανοίγει η λίστα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, από τις οποίες μπορούμε να παραγγείλουμε. Στη συνέχεια, μπαίνουμε στο μενού του καταστήματος που επιλέξαμε και κάνουμε την παραγγελία μας. Διαφορετικά, η παραγγελία μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά, καλώντας στο 2106420715.

Η gourmet εκδοχή του delivery

Η ιδέα γεννήθηκε από δύο νέους τριαντάρηδες, τον Βασίλη Παπαποστόλου και τον Γιάννη Κουτράκο, που εγκατέλειψαν φιλόδοξες δουλειές σε επιχειρηματικούς κολοσσούς του εξωτερικού για να επιστρέψουν στην Ελλάδα, να υλοποιήσουν την καινοτόμο ιδέα τους. Κατάφεραν, αφ΄ενός να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας στη χώρα τους και αφετέρου, να καλύψουν το κενό στο ποιοτικό φαγητό και γλυκό στο σπίτι. Προς το παρόν, η υπηρεσία καλύπτει τον μεγάλο δακτύλιο της Αθήνας, ενώ φιλοδοξεί στο προσεχές διάστημα να εξυπηρετήσει και το σύνολο της Αττικής.
Ενδεικτικά, οι 10 δημοφιλέστερες συνεργασίες της αυτή τη στιγμή είναι: Budoo, Nolan, The Shy Horse, La Esquina, Ζάχαρη & Αλάτι, Κυβέλη, Nice n’ Easy, Μαζί, The Black Duck, Γιάντες.

Gourmet Delivery, www.gourmetdelivery.gr, τηλ. 210 6420715

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…