Follow us

Κωσταρέλος: με νέο concept στο Κολωνάκι

Μερικές εβδομάδες λειτουργίας μετράει το ολοκαίνουριο concept του Τυροκομείου Κωσταρέλου στο Κολωνάκι, το οποίο ενσωματώνει ιδανικά το ντελικατέσεν με τον χώρο πρόχειρου φαγητού.

Κωσταρέλος: με νέο concept στο Κολωνάκι

Εδώ μπορεί κανείς να βρει τα γνωστά προϊόντα τουΤυροκομείου Κωσταρέλου στο Μαρκόπουλο, για να τα αγοράσει ή ακόμη και να τα γευτεί επί τόπου, σε μοναδικές συνταγές τις οποίες έχει επιμεληθεί ο γνωστός σεφ Χρύσανθος Καραμολέγκος.

Ο χώρος και η πρόταση

Κωσταρέλος: με νέο concept στο Κολωνάκι

Μιλάμε για ένα πλήρες deli-παντοπωλείο, σ' ένα όμορφο, μοντέρνο αλλά ζεστό περιβάλλον, γεμάτο με επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα. Εδώ, μπορείς να συνδυάσεις τα εκλεκτά ψώνια με ένα ιδιαίτερο σνακ, που θα απολαύσεις στα τραπεζάκια του χώρου. Καθημερινά ετοιμάζονται ξεχωριστές γευστικές προτάσεις, από εκλεκτές πρώτες ύλες -τα τυριά, τα αλλαντικά και τα άλλα προϊόντα, που υπάρχουν στο κατάστημα. Το μενού περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από σάντουιτς, όπως εκείνο με «μαλακή φέτα, ψητά μανιτάρια και μπέικον με μαγιονέζα τρούφας σε φέτες ψωμιού ολικής αλέσεως», σαλάτες, όπως «ρόκα, ντοματίνια, παξιμάδια λαδιού, κατίκι και βινεγκρέτ από πετιμέζι», καθώς και μοναδικά πλατώ τυριών και αλλαντικών, αποκλειστικά ελληνικής προέλευσης, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε ιδανικά με ελληνικά κρασιά και μπύρες από μικροζυθοποιίες της χώρας μας.

Γαλακτοκομικά: από τυριά μέχρι γλυκίσματα

Η έκπληξη είναι και οι σπιτικές γλυκές προτάσεις, βασισμένες κυρίως στα γαλακτοκομικά προϊόντα του τυροκομείου, όπως το υπέροχο «ρυζόγαλο με μους σοκολάτας αλλά και το γιαούρτι με γλυκό κουταλιού κεράσι». Στο κατάστημα διατίθεται, φυσικά, όλη η σειρά τυροκομικών προϊόντων «Κωσταρέλου», η βραβευμένη φέτα, τα φημισμένα γιαούρτια αλλά και οι όλες οι κρέμες. Τα περισσότερα πιάτα είναι διαθέσιμα και για take away, ενώ έχει ξεκινήσει και delivery στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η οικογένεια Κωσταρέλου ξεκίνησε να φτιάχνει εκλεκτά τυριά και γαλακτοκομικά το 1937, για να τα προσφέρει στους κατοίκους του Μαρκοπούλου στο ταβερνάκι που διατηρούσε στην πλατεία του τότε χωριού. Σήμερα, πλέον, η εταιρεία βρίσκεται στα χέρια της τρίτης γενιάς και εξακολουθεί να δημιουργεί προϊόντα με παραδοσιακές μεθόδους και σύγχρονο εξοπλισμό.


Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 8πμ. - 9μμ., και το Σάββατο 8πμ – 8μμ.

Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, Κολωνάκι, Τηλ. 210 7259000 www.kostarelos.gr

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;

Παραδοσιακά φαγητά της αποκριάς

Παρουσιάζουμε μερικές, είτε από τις πιο παράξενες είτε από τις κλασικές και χαρακτηριστικές συνταγές της αποκριάς, από διάφορα μέρη της χώρας μας.

20 συνταγές για το νηστίσιμο τραπέζι

Το πιο "προβλέψιμο" τραπέζι του χρόνου είναι σίγουρα αυτό της Καθαράς Δευτέρας. Βαρεθήκατε; Υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να μαγειρέψουμε τα σαρακοστιανά μας, χωρίς να ξεφύγουμε από το κλίμα…