Follow us

Οι Κυριακές στο The Clumsies είναι brunch!

Αυτή η ομάδα « Αδέξιων» (clumsies) δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την ευρηματικότητα που εμφανίζει στο χώρο, στα project, στη φιλοσοφία των cocktails.

Οι Κυριακές στο The Clumsies είναι brunch!

Πριν από λίγο καιρό έγινε talk of the town με αφορμή τη μεγάλη διάκριση στον διαγωνισμό Best New International Cocktail Bar, του θεσμού Tales of Cocktails, που αντιστοιχεί στα Όσκαρ των bars. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, σκαρφάλωσε στα τέσσερα καλύτερα πρωτοεμφανιζόμενα bars παγκοσμίως. Λίγο μετά, ανακοινώθηκε η παρουσία του στη λίστα των 50 καλύτερων μπαρ του κόσμου, για το 2015, από τον διάσημο θεσμό Worlds 50 Best Bars.
Και τώρα, κάνει focus στην καινούρια μας αγαπημένη συνήθεια, το κυριακάτικο brunch, διοργανώνοντας μια πιο δουλεμένη και high εκδοχή, που θα κάνει τη διαφορά.
Κάθε Κυριακή θα φιλοξενεί στην κουζίνα του έναν διαφορετικό guest chef, που θα σερβίρει το δικό του, δημιουργικό και ευφάνταστο brunch menu. Πρόκειται για γνωστά και καταξιωμένα ονόματα της αθηναϊκής εστίασης. Οι γαστρονομικές προτάσεις εννοείται ότι θα φλερτάρουν με τα επιπέδου The Clumsies cocktails, που για την περίσταση θα είναι πιο easy drinking με virgin cocktail εκδοχές, non alcohol bevarages και διάφορα νόστιμα house smoothies.
Πρεμιέρα την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, με τον Θάνο Φέσκο, sous chef του εστιατορίου Hytra, να αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας για το πρώτο brunch.

Οι Κυριακές στο The Clumsies είναι brunch!

Για να έχετε μια γεύση του γαστρονομικού φεστιβάλ, ακολουθούν:

4 Οκτωβρίου
Jean - Charles Métayer: chef de cuisine του εστιατορίου Premier του Ξενοδοχείου Intercontinental Athens.

11 Οκτωβρίου
Cookoovaya’s chefs team: Η ομάδα των chefs του εστιατορίου Cookoovaya αναλαμβάνει δράση.

18 Οκτωβρίου
Αλέξης Τσιοτίνης: Ιδιοκτήτης και chef του γαστρονομικού εστιατορίου CTC (Σίτιση).

Και έπεται συνέχεια με ονόματα όπως, Χρόνης Δαμαλάς, Ανδρέας Λαγός, Μιχάλης Νουρλόγλου και Γκίκας Ξενάκης. Όπως φαίνεται βρήκαμε πώς θα περνάμε γευστικά τις Κυριακές μας! Stay tuned

Για τη συμμετοχή σας στα brunches θα απαιτηθεί κράτηση. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο τηλ. 6937085670.

Πραξιτέλους 30, Αθήνα

Επίσης...

Περισσότερα από

Φαγητό

15 τρόποι να απολαύσουμε τα όστρακα

Νόστιμα, ελαφριά, υγιεινά. Και κάτι ακόμα σημαντικό: τα όστρακα σε ταξιδεύουν. Είναι το πιάτο που θα κάνει τη διαφορά στο τραπέζι, απλά και εύκολα. Στο καθημερινό και στο πιο "περιποιημένο".

Ταραμοσαλάτα; Φτιάξτε την καλύτερη!

Το πιάτο-βεντέτα που δεν λείπει ποτέ από το τραπέζι της νηστείας (αρχής γενομένης από την Καθαρή Δευτέρα) είναι σίγουρα η ταραμοσαλάτα. Τι χρειάζεται για να είναι επιτυχημένη;