Mathew Mitnitsky
Απόφοιτος του Culinary Institute of America, ξεκίνησε την καριέρα του το 1985 στη Νέα Υόρκη. Περνώντας από θέσεις στις κουζίνες των Balduccis, River Cafe, 21 Club, American Expresse, Executive Dining Room, Metropolitan Tower (πύργος-κατοικία διασημοτήτων του Μανχάταν), από τα προϊόντα του Gourmet Retail Store (του οποίου είναι ακόμη ιδιοκτήτης) και από το Entrepreneur Yacht Charters, μπαίνει το 1994 στην οικογένεια των Hyatt. Αρχικά ως executive sous chef στο UN Plazza, Park Hyatt, πάντα στη Νέα Υόρκη, για δύο χρόνια. Το έντονο ενδιαφέρον του για την κουζίνα των ξένων λαών τον οδηγεί το 1996 στη Θεσσαλονίκη, στη θέση του executive sous chef του καινούργιου Regency Casino. Ο Οκτώβριος του 1997 τον βρίσκει executive chef, θέση που έκτοτε διατηρεί μαζί με την αντίστοιχη στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Θεσσαλονίκη, του οποίου τα εγκαίνια αναμένονται τον Απρίλιο του 1999.