Υλικά
Υλικά (για 6 άτομα)
1.000 γρ. γάλα φρέσκο
160 γρ. ζάχαρη
120 γρ. ρύζι αρμπόριο (ή καρολίνα)
Φλούδες από 1 κίτρο ή πορτοκάλι
200 γρ. κουβερτούρα Valhrona 70% Guanaja, τεμαχισμένη
80 γρ. κορνφλάουρ
Παρασκευή
Βράζουμε το ρύζι με 300 γρ.
νερό και μόλις μαλακώσει, ρίχνουμε το γάλα, τη ζάχαρη, τις φλούδες κίτρου, και το αφήνουμε να βράσει Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, ρίχνουμε το κορνφλάουρ, αφού προηγουμένως το διαλύσουμε σε λίγο νερό.
Ανακατεύουμε καλά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
Ρίχνουμε την τεμαχισμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε εωσότου λιώσει.
Σερβίρουμε σε ατομικό μπολ.