Υλικά
Υλικά
Καραμελωμένα μήλα
1 μήλο
Κονιάκ
Μαύρη ζάχαρη
1 κουταλιά βούτυρο
Παρασκευή
Καθαρίζουμε το μήλο εξωτερικά αφαιρώντας τη φλούδα του.
Στη συνέχεια, αφαιρούμε το εσωτερικό του χωρίς να κόψουμε το μήλο σε φέτες.
Με ένα πινέλο αλείφουμε το μήλο με κονιάκ και το τοποθετούμε σε ένα μπολ με μαύρη ζάχαρη, έτσι ώστε να καλυφθεί όλη η επιφάνειά του.
Προσθέτουμε στο κέντρο του μήλου –απ’ όπου έχουμε αφαιρέσει το εσωτερικό του (κοτσάνι)– το βούτυρο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160°C για 15 λεπτά.