Υλικά
230 γρ. κουβερτούρα γάλακτοςΥλικά (για 6 ποτηράκια)
160 γρ. κρέµα γάλακτος µε 35% λιπαρά
200 γρ. κρέµα γάλακτος µε 35% λιπαρά
6-8 µπισκότα πτι-µπερ
χρωµατιστά καραµελάκια
Εκτέλεση
1.Τεµαχίζετε την κουβερτούρα σε πολύ µικρά κοµµάτια και τα βάζετε σε ένα µπολ.2.Ζεσταίνετε τα 160 γρ.
κρέµας γάλακτος και, µόλις αρχίσει να βράζει, αποσύρετε από τη φωτιά και τη ρίχνετε στην τεµαχισµένη κουβερτούρα.
Την αφήνετε 1’ και κατόπιν ανακατεύετε µε µια σπάτουλα σιλικόνης.3.Αφήνετε να πέσει η θερµοκρασία του µείγµατος.4.Χτυπάτε στο µίξερ τα υπόλοιπα 200 γρ.
της κρέµας ώστε να αποκτήσει παχύρρευστη µορφή, σαν γιαούρτι.5.Αναµειγνύετε την παχύρρευστη κρέµα µε το σοκολατένιο µείγµα.6.Μοιράζετε µε κουτάλα σε ποτηράκια και τα βάζετε στο ψυγείο για αρκετές ώρες.7.Όταν σφίξει η µους, τρίβετε τα µπισκότα και διακοσµείτε µαζί µε τα χρωµατιστά καραµελάκια.
Σημείωση: χρησιµοποιήστε µπισκότα της αρεσκείας σας ή τρούφα.
*Η συνταγή είναι από το βιβλίο της Αθηνάς Πάνου «Party», εκδόσεις Ψυχογιός.