Υλικά
3 ½ φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Υλικά
1 ½ φλ. ε.π. ελαιόλαδο απαλό
4 αβγά
1 φλ. κρέμα καρύδας
3 φλ. καρπούζι σε κομματάκια πολτοποιημένο και περασμένο από λεπτή σίτα
1 φλ. ζάχαρη
3 κ.σ. μπέικινγκ πάουντερ
1 δόση βανιλίνη
1 γερή πρέζα αλάτι
Για γαρνιτούρα
3 φλ. άχνη ζάχαρη
⅓ φλ. βούτυρο
1 δόση βανιλίνη
2-3 κ.σ. γάλα
λίγο κόκκινο χρώμα ζαχ/κής
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε τη γαρνιτούρα: σε μέτριο μπολ ανακατεύουμε την άχνη ζάχαρη, το βούτυρο, τη βανιλίνη και 1 κ.σ γάλα και δουλεύουμε με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα να ενωθούν.
Αν χρειάζεται, ρίχνουμε λίγο γάλα ακόμα ώστε να μπορεί να απλώνεται η κρέμα.
Τη μεταφέρουμε σε ψυγείο και την αφήνουμε τουλάχιστον δύο ώρες.Περνάμε το καρπούζι από λεπτή σίτα πιέζοντας με το πίσω μέρος ενός κουταλιού να φύγουν τα υγρά του.
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με την μπέικινγκ πάουντερ και το αλάτι σε λεκάνη.
Χτυπάμε το ελαιόλαδο, με την ζάχαρη μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Προσθέτουμε τη βανιλίνη και ένα-ένα τα αβγά συνεχίζοντας να δουλεύουμε μέχρι να φουσκώσει το μείγμα και να πάρει απαλό κίτρινο χρώμα.
Προσθέτουμε την κρέμα καρύδας και δουλεύουμε να ενωθούν τα υλικά.
Ρίχνουμε 3 σταγόνες κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, ανακατεύουμε και μεταφέρουμε στη λεκάνη με το αλεύρι.
Προσθέτουμε και το καρπούζι, ανακατεύουμε και μοιράζουμε το μείγμα σε μια φόρμα με 24 θήκες για μάφινς ντυμένες με χαρτάκια.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180οC για 15 λεπτά.
Ξεφουρνίζουμε και αφήνουμε τα μάφινς να κρυώσουν τελείως.
Μεταφέρουμε την κρέμα σε κορνέ και γαρνίρουμε τα μάφινς.A.T.