Υλικά
300 γρ. καρπούζι από το ψυγείοΥλικά
300 γρ. πεπόνι από το ψυγείο
Για τη σάλτσα
¾ φλ. χυμός λάιμ
½ φλ. ζάχαρη
½ φλ. βότκα
1 κ.σ. λικέρ Κουαντρό
1 πρέζα αλάτι
2 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
φρέσκα φιλαράκια δυόσμου για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Δουλεύουμε στη μουλινέτα τα υλικά της σάλτσας (λάιμ, ζάχαρη, βότκα, κουαντρό, αλάτι) να διαλυθεί καλά η ζάχαρη.
Κόβουμε το καρπούζι και το πεπόνι σε κύβους ή βγάζουμε τη σάρκα σε μπαλάκια με το ειδικό εργαλείο.
Βάζουμε τα φρούτα σε μεγάλο μπολ, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα, ανακατεύουμε προσεκτικά και τα αφήνουμε για 15 λεπτά στο ψυγείο.
Μοιράζουμε σε γυάλινα μπολ ή ποτήρια, στολίζουμε με τα φυλλαράκια δυόσμου και σερβίρουμε αμέσως.
Α.Τ.