Πραγματικά απολαυστικό. Η είδηση, όμως, είναι το τσουρέκι χωρίς γλουτένη, που κατάφερε να φτιάξει το ζαχαροπλαστείο των αδελφών Νταλιάνη -κάτι καθόλου εύκολο! Ακριβώς, γιατί προϊόν χωρίς γλουτένη σημαίνει προϊόν χωρίς δομή, χωρίς διόγκωση. Έχει τα αρώματά του, από το μαχλέπι, τη μαστίχα και το πορτοκάλι, έχει το bio φρέσκο του βούτυρο και ένα συμπαθητικό φούσκωμα, που δεν συγκρίνεται, όμως, με του κανονικού.
Γίνεται από αλεύρι ρυζιού, καλαμποκιού και φακής με ειδική πολύωρη διαδικασία παρασκευής. Για εχθρούς της γλουτένης είναι ό,τι χρειαζόταν! By the way, δοκιμάστε και τα πολύ καλά κουλουράκια τους με βιολογικό αλεύρι και γάλα και μαστίχα Χίου, σε εκδοχές χωρίς ζάχαρη και gluten free…
Φύσις, Λ.Μεσογείων 450 Αγ. Παρασκευή, τηλ. 210 6090740, Λ.Κηφισίας 98 Μαρούσι τηλ. 211 4069267 www.fisis.eu