Όλα για τα «Φρούτα» από τον Cedric Grolet

Ένα βιβλίο που δεν πρέπει να χάσει κανένας επαγγελματίας ζαχαροπλάστης

Εύη Σκλατινιώτη 10/08/2018

Η ελληνική έκδοση του βιβλίου του καλύτερου ζαχαροπλάστη στον κόσμο για το 2018 προπωλείται…

«Φρούτα –Η χρήση τους στη ζαχαροπλαστική» είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου του Γάλλου pastry chef Cedric Grolet, ο οποίος βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018, στο πλαίσιο της φετινής απονομής των World’s Best Restaurants στο Μπιλμπάο της Ισπανίας. Το βιβλίο, που κυκλοφόρησε από την Ducasse Editions μέσα στο 2017, έχει γίνει ήδη best seller, ενώ το φθινόπωρο του 2018 αναμένεται και η κυκλοφορία του στην ελληνική γλώσσα από την Gastronomy Essentials, σε μετάφραση και επιμέλεια του καταξιωμένου Έλληνα pastry chef  Δημήτρη Χρονόπουλου

Λαμβάνοντας τα φρούτα ως σημείο εκκίνησης και με την επιμέλεια μιας ακόμη εμβληματικής μορφής της γαλλικής κουζίνας, του Alain Ducasse, το βιβλίο συγκεντρώνει 100 συνταγές ζαχαροπλαστικής (cakes, cookies, éclairs) χωρισμένες σε επτά κεφάλαια, ανάλογα με τον τύπο του φρέσκου φρούτου που χρησιμοποιείται.

Το βιβλίο απευθύνεται σε επαγγελματίες ζαχαροπλάστες και μάγειρες και αποτελεί μια ολοκληρωμένη έκδοση στα ελληνικά, αφιερωμένη στην ανασκόπηση του κόσμου των φρούτων στη ζαχαροπλαστική, εμπνευσμένη από τη δημιουργικότητα ενός πολυβραβευμένου pastry chef.

H έκδοση προπωλείται με έκπτωση ως τις 31 Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν μια σχετική φόρμα στο www.cucina.gr ή να στείλουν e-mail στο gastronomy_essentials@mail.com





Γράψε την άποψή σου
Γλυκό

Κατηγορίες

Εποχές

Γιορτές και περιστάσεις

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος