Follow us

Sweet Valentine

Οι προτάσεις ζαχαροπλαστείων της πόλης για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου...

Sweet Valentine

Επειδή ο έρωτας θέλει οπωσδήποτε το γλυκό του, επικοινωνήσαμε με πέντε ζαχαροπλαστεία της πόλης και μας είπαν τις ιδιαίτερες προτάσεις τους για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στις γευστικές προτιμήσεις σας…

Στο “GB Corner” της Μεγάλης Βρεταννίας θα βρούμε αυτές τις μέρες το γλυκό “Tarte Hawaii a la rose” για δύο άτομα, που ετοίμασε ειδικά για την ημέρα ο καταξιωμένος Γάλλος chef patissier Arnaud Larher.

Sweet Valentine
GB Corner

Στο “Le Votre Pirée” (Κουντουριώτου 166, Πειραιάς) θα φτιάξουν τούρτες σε σχήμα καρδιάς με πρωτότυπη γέμιση από λίτσι και βατόμουρο και επικάλυψη ζαχαρόπαστας με καρδούλες σε λευκό – κόκκινο χρώμα του πάθους κι επειδή πρόκειται για σοκολατοποιία, δεν θα λείπουν και τα χειροποίητα σοκολατάκια σε απίστευτες γεύσεις…

Le Votre Piree

Στο ολοκαίνουριο “Dolce Soleto” (Λαοδίκης 33, Γλυφάδα) μας προσκαλούν να γευτούμε το κατακόκκινο Red Velvet Cake με σαντιγί, μασκαρπόνε και φραμπουάζ σε τούρτα με σχήμα καρδιάς.

Dolce Soleto

Στα ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης» δημιούργησαν τούρτες – καρδιές ντυμένες με ζαχαρόπαστα, όπως η κατακόκκινη καρδιά φράουλα –σοκολάτα ή η νέα τους έμπνευση “σοκολάτα chili” για τολμηρούς ουρανίσκους.

Κωνσταντινίδης

Τέλος. στα “Kayak” μας προτείνουν να αφεθούμε στη νέα ερωτική γεύση παγωτού σοκολάτα γάλακτος Jivara Valrhona με φασόλι Tonka, που δίνει μια spicy νότα.

Kayak

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.