Follow us

Βιολογικά από τη Σάμο

Παστέλια, μαρμελάδες και ένα νέο, ιδιαίτερο γλυκό, βιολογικές λιχουδιές από μια καταξιωμένη φίρμα που ειδικεύεται στα βιολογικά…

Βιολογικά από τη Σάμο

Την Biosamos τη γνωρίσαμε το περασμένο καλοκαίρι όχι μόνο από τα εξαιρετικά βιολογικά της τρόφιμα αλλά και μέσω των καλλυντικών που φτιάχνει από βιολογικές, βρώσιμες πρώτες ύλες όπως βότανα της ελληνικής υπαίθρου και μελισσοκέρι (περισσότερα εδώ). Ξεκίνησε το 1997 με αντικείμενο τη βιοδυναμική καλλιέργεια και την παραγωγή οπωροκηπευτικών και δέκα χρόνια μετά προχώρησε στη μεταποίηση. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και μια σειρά νέων προϊόντων, που αξίζει να αναφερθούν.

Βιολογικά από τη Σάμο

Πρώτα από όλα είναι η σειρά βιολογικών παστελιών, που τα φτιάχνουν στρογγυλά και μικρά, σαν μπουκίτσες και όχι στο παραλληλόγραμμο σχήμα που ξέρουμε. Όλα έχουν μέλι αντί ζάχαρης και κυκλοφορούν σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς, όπως cranberry – αμύγδαλο, λιναρόσπορος – σουσάμι και σουσάμι- μέλι.

Ενδιαφέρον έχει και «το γλυκό της Ρηνιώς», όπου σε ένα βάζο συσκευάζονται καραμελωμένα καρύδια και αμύγδαλα με ένα μείγμα γκρέιπφρουτ, πορτοκαλιού και φράπας, με ακατέργαστη βιολογική ζάχαρη και κανέλα Κεϋλάνης.

Ακόμη, παράγουν και μαρμελάδα από 100% σύκο, χωρίς ζάχαρη, χωρίς συντηρητικά, μόνο με λεμόνι, καθώς και μαρμελάδα λωτό.

Περισσότερα στο biosamos.com