Follow us

Kayak: the Healthy Collection

Η τάση για υγιεινή διατροφή δεν άφησε αδιάφορους τους αλχημιστές της Kayak...

Kayak: the Healthy Collection

Aπό την αρχή του χρόνου ταξιδεύουν ανά τον κόσμο, αφουγκράζονται τις τάσεις και τις μεταφέρουν στο εργαστήριό τους...Έτσι, η Kayak δημιούργησε φέτος μια νέα κατηγορία παγωτών με focus στην υγιεινή διατροφή, που την ονόμασε The Healthy Collection και περιλαμβάνει παγωτά σε τρεις διαφορετικές σειρές.
Η πρώτη είναι τα πιστοποιημένα παγωτά χωρίς γλουτένη, για το κοινό εκείνο που έχει ειδικές διατροφικές συνήθειες και δυσανεξίες. Διατίθενται σε τέσσερις γεύσεις: βανίλια, σοκολάτα, φράουλα & sorbet μάνγκο, και, αν κρίνουμε από τη συμπαθέστατη φράουλα που δοκιμάσαμε (ήπια γεύση πραγματιής φράουλας), δεν υπολείπεται σε τίποτα των συμβατικών.

Kayak: the Healthy Collection

Η σειρά παγωτών με βουβαλίσιο γάλα, σε γεύσεις βανίλια και σοκολάτα, διακρίνονται για την γεμάτη γεύση τους και τα πολλά θρεπτικά συστατικά του βουβαλίσιου γάλακτος που υπερτερούν του αγελαδινού. Δοκιμάσαμε το παγωτό βανίλια, με πλούσια γεύση και ισορροπημένη βανίλια, με εξαιρετική, βελούδινη υφή και επίγευση φρέσκου γάλακτος.
Αφήσαμε τελευταίο το παγωτό κρέμα με μαύρο σουσάμι και ginger, που αναμειγνύει φρέσκα υλικά με superfoods για ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, τόσο γευστικά όσο και διατροφικά. Συγκεκριμένα, το μαύρο σουσάμι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο και είναι πολύ πλούσιο σε μέταλλα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες, ενώ το ginger (πιπερόριζα) έχει υψηλές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Στο λευκό παγωτό κυριαρχεί το χαρακτηριστικό άρωμα και η γεύση του μαύρου σουσαμιού, ελαφρά "καβουρδισμένη", ενώ το ginger παραμένει στο βάθος, σαν μια διακριτική εξωτική νότα. Παγωτό ιδιαίτερο και πολύ ευχάριστο.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.