Follow us

Τα νηστίσιμα και τα πασχαλινά Βενέτη

Πάνω από 60 νηστίσιμα προϊόντα προσφέρει ο Φούρνος Βενέτη, στην κορύφωση της νηστείας της Σαρακοστής.

Τα νηστίσιμα και τα πασχαλινά Βενέτη

Με άξονα τα νηστίσιμα, μέσα σε κάθε κατάστημα, έχει διαμορφωθεί ειδική γωνιά με ποικιλία εκλεκτών γεύσεων, δίνοντας πάντα έμφαση στην παράδοση και στις φρέσκες πρώτες ύλες: Ευρεία γκάμα από φουρνιστά, πολύ νόστιμα προϊόντα κρουασαντερί, κρύα σάντουιτς, μεγάλη ποικιλία γλυκών. Ακόμα και τα απλούστερα κουλούρια, μπισκότα και κριτσίνια έχουν εδώ ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Και, πάντα, μια σειρά προϊόντων για πλούσιο πρωινό. Για ένα κανονικό μεσημεριανό γεύμα, διατίθεται μια μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμα πιάτα ημέρας, με βάση συνταγές της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας, με την υπογραφή του σεφ Γιάννη Τζελέπη.

Τα νηστίσιμα και τα πασχαλινά Βενέτη

Όσον αφορά τις γλυκές πασχαλινές γεύσεις, ο φούρνος Βενέτη, προτείνει μια πλούσια σειρά από απολαυστικές προτάσεις αφράτων και καλοφτιαγμένων τσουρεκιών, όπως το πολίτικο κλασικό, το τσουρέκι με σοκολάτα και καρύδια αλλά και το λαχταριστό τσουρέκι με μήλο και καραμέλα. Φυσικά, υπάρχουν και τα αβγά! Παραδοσιακά στου Βενέτη, θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία από σοκολατένια αβγά, νόστιμα πασχαλοκούλουρα και την παραδοσιακή λαμπροκουλούρα ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο. Σε αυτά, πρέπει να προσθέσουμε τις πολύ ενδιαφέρουσες τιμές, που τα κάνουν προσιτά σε όλους.

www.fournosveneti.gr

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.