Η μελισσοκομία Μέλι Αγγελικής εξειδικεύεται όχι μόνο στο αγνό θυμαρίσιο μέλι από τα Μεσόγεια Αττικής, αλλά και σε συνδυσμούς γκουρμέ μελιών με επίλεκτα υλικά, όπως το ξεχωριστό μέλι ανθέων με ξύσμα πορτοκαλιού, το μέλι με κανέλα και το μέλι με σοκολάτα, ένα σπάνιο superfood με βασιλικό πολτό, γύρη και μέλι και, βέβαια, όλα τα προϊόντα της μέλισσας…
Η μελισσοκομία Άξιον Εστί παράγει βιολογικό μέλι και προϊόντα μέλισσας από το 1957 στη Στεμνίτσα, και συνεχίζει η δεύτερη γενιά, καθώς η Αρκαδία έχει πλούσια βοσκοτόπια μελισσών. Διάσημο το βιολογικό της μέλι Ελάτης Μαινάλου και εξαιρετικά τα άλλα της μέλια, θυμαρίσιο, ανθέων και δάσους, όλα βιολογικά. Δεν λείπουν η γύρη, ο βασιλικός πολτός, η πρόπολη…
Η μελισσοκομία Melira έχει έδρα τη βόρεια Εύβοια και οικογενειακή παράδοση από το 1935… Μεταφέρει τα μελίσσια της συνεχώς, αναζητώντας τον κατάλληλο τόπο, ανάλογα με την ανθοφορία κάθε φυτού. Τα αγνά μονοποικιλιακά της μέλια προέρχονται από θυμάρι, ρείκι, καστανιά, γλυκάνισο, αγριοβελανιδιά, φασκομηλιά, λεμονανθούς, πορτοκαλιές, φλαμουριά…