Follow us

Μεταξύ γλυκού και πικάντικου

Το "ροδάκινο με δυόσμο" είναι μια μαρμελάδα που συνδυάζει γοητευτικά το αρωματικό φρούτο με τη φρεσκάδα και τη σπιρτάδα του δυόσμου, ένα προϊόν όχι μόνο για τη φέτα ψωμιού του πρωινού, αλλά και για φευγάτους συνδυασμούς με δυνατά ή λευκά φρέσκα τυριά και με αλλαντικά.

Μεταξύ γλυκού και πικάντικου

Για τολμηρά γούστα, από την άλλη, η δυνατή "φλογερή πιπεριά", ένα άλειμμα με βάση τη γλυκιά πιπεριά Φλωρίνης, αλλά μαγειρεμένη με καυτερά μπαχαρικά, που την κάνουν πραγματικά φλογερή! Στο τραπέζι, σαν ντιπ λαχανικών ή νάτσος, δεν θα περάσει απαρατήρητο, αλλά και σαν συνοδεία ψητών κρεάτων, σε μικρή ποσότητα μέσα σε σάλτσα ζυμαρικών για πικάντικες νότες -ή όπως αλλιώς φανταστείτε…
Και τα δύο αυτά προϊόντα της γνωστής σειράς Simply Greek, διακρίθηκαν με ένα αστέρι από τους "σκληρούς" κριτές των βραβείων Great Taste Awards 2014, ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφια, επιβεβαιώνοντας ποιότητα και γεύση. Εμάς, πάλι, μας άρεσε πολύ και η μαρμελάδα "πορτοκάλι με γλυκάνισο", με πολύ καλή αίσθηση φρέσκου πορτοκαλιού και γλυκανισάτες νότες στην επίγευση… Θα τη βάζαμε και στο ψωμί μας αλλά και σε αλμυρά σνακ, μαζί με φρέσκο τυρί.
Έτσι κι αλλιώς, η Simply Delicious που παράγει τη σειρά ξεχωριστών αλειμμάτων, μαρμελάδων και σαλτσών είναι γνωστή για τα πρωτότυπα όσο και νόστιμα προϊόντα της. Τα βρίσκουμε σε πολλά παντοπωλεία και deli.

Simply Delicious, Αυλώνας Αττικής, τηλ. 22950 41736

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.