Follow us

Γιορτινά τρουφάκια

Γλυκές πολύχρωμες μπαλίτσες με γεύσεις ρούμι, κεράσι, γκοφρέτα που σε προκαλούν να τις δοκιμάσεις ενώ αναρωτιέσαι αν τις κλέβεις από τα παιδιά.

Γιορτινά τρουφάκια

Κυκλοφορούν σε διάφανη συσκευασία από το "Κοχύλι", μια οικογενειακή επιχείρηση από τις λίγες ελληνικές που ασχολούνται με τη σοκολάτα, εδώ και 25 χρόνια. Τη φίρμα σίγουρα γνωρίζουν οι λάτρεις της σοκολάτας και οι συχνάζοντες στο Λουτράκι, όπου βρίσκεται η έδρα της. Στο "Κοχύλι" φτιάχνουν χειροποίητες σοκολάτες και σοκολατάκια, απλά και βιολογικά, αλλά και άλλα ενδιαφέροντα τυποποιημένα γλυκίσματα, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των πρώτων υλών. Για τις γιορτές ετοίμασαν και σοκολατένιους Αϊ Βασίληδες, συμβατικό και βιολογικό, που θα αρέσουν στα παιδιά. Στις βιολογικές σοκολάτες τους με αρώματα της ελληνικής γης, θα επανέλθουμε.

"Κοχύλι" Σοκολατοποιία Λουτρακίου, τηλ. 27410 26107 και 27410 27473 (για σημεία πώλησης).

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.