Follow us

Frozen yogurt στο Ψυχικό

Αλλο ένα κατάστημα της καναδέζικης αλυσίδας Yogen Fruz μόλις άνοιξε στο εμπορικό κέντρο High Street, στο Φάρο Ψυχικού, με γεύσεις ολόφρεσκες και όσο υγιεινές υπόσχεται το γιαούρτι και τα φρέσκα φρούτα.

Frozen yogurt στο Ψυχικό

Αλλωστε, σ' αυτό σκόπευαν τα δύο αδέρφια που άνοιξαν το πρώτο Yogen Fruz στο Τορόντο, το 1986: ένα επιδόρπιο γιά τους θιασώτες της υγιεινής διατροφής. Αυτή τη στιγμή η εταιρία μετράει πάνω από 1200 καταστήματα ανά τον κόσμο και βασίζει την επιτυχία της στα ποιοτικά υλικά.
Ξεπερνάμε τις διάφορες σοκολατένιες μπίλιες, τις ζεστές σως που μόλις αγγίξουν το γιαούρτι κάνουν κρούστα, τα γλυκά του κουταλιού φράουλα και βύσσινο, τις βάφλες και στεκόμαστε στα πραγματικά ολόφρεσκα φρέσκα φρούτα, που μας εντυπωσίασαν, κυρίως τα δυσεύρετα μύρτιλα, μαύρα μούρα και φραμπουάζ, που ήταν σαν να είχαν μόλις κοπεί.
Διαλέγεις κυπελάκι και βάζεις μόνος σου μέσα ό,τι θέλεις, αρχίζοντας, βέβαια, από το γιαούρτι, που θα το βρεις σε πολλές γεύσεις, που εναλλάσσονται. Δοκίμασα το γιαούρτι με μαστίχα, που φτιάχτηκε ειδικά γιά την Ελλάδα και το βρήκα πολύ πετυχημένο και απόλυτα ελληνικό.
Οι επιλογές περιλαμβάνουν low και non fat, no sugar, τον συνδυασμό cheesecake, δεν περιέχουν γλουτένη, ενώ μπορείς να διαλέξεις και μιά κούπα με σκέτα φρούτα ή ένα smoothie.

Yogen Fruz, Ολυμπιονικών και Κηφισίας, εμπορικό κέντρο High Street (απέναντι από το ΑΒ), Φάρος Ψυχικού.
Ανοιχτό 9π.μ.-1π.μ. και το Σάββατο έως 2π.μ.

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.