Follow us

Μα τι γίνεται με το παγωτό γιαούρτι!

Περνώντας έξω από τον κινηματογράφο Γαλαξία, δύο συμπαθητικές κοπέλες μου πρόσφεραν ένα κυπελλάκι soft παγωτό γιαούρτι. Όταν ο κινηματογράφος είναι ανοικτός το παγωτό πωλείται στο μπαρ του σινεμά, ενώ τις υπόλοιπες ώρες σε ένα κιόσκι από έξω.

Μα τι γίνεται με το παγωτό γιαούρτι!

Το παγωτό φτιάχνεται από γάλα και γιαούρτι 0% λιπαρών και αντί για ζάχαρη έχει λίγο μέλι. Κάποια από τα toppings είναι σπιτικά (το σταφύλι γλυκό για παράδειγμα) ενώ άλλες επιλογές είναι τα φρέσκα φρούτα, γλυκά του κουταλιού και σιρόπια. To συνολικό concept (διάκοσμο κλπ) δεν είναι δεμένο όπως αυτά του Yasu στο McArthurGlen Athens, του Fresko της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ή του White στην Λουκιανού. Παρόλα αυτά, η γεύση είναι καλή (το παγωτό μπορεί να μην είναι βελούδινο αλλά είναι δροσερό και πιο «γιαουρτένιο») και δεν παύει να είναι μια καλή λύση για ένα δροσερό light γλυκό, αν περνάς από εκεί ή φυσικά στο διάλειμμα της ταινίας! Πάντως τη βλέπω τη δουλειά! Το καλοκαίρι η πιο hot μόδα θα είναι το soft παγωτό γιαούρτι!

Επίσης...

Περισσότερα από

Γλυκό

Ηot drinks: καυτή χειμωνιάτικη απόλαυση

Τα ζεστά ποτά με βάση το κρασί ή κάποιο δυνατό αλκοόλ αρωματισμένο με μπαχαρικά, είναι μια από τις μεγάλες ;απολαύσεις και τελευταία στην Ελλάδα περιλαμβάνεται στη χειμωνιάτικη κουλτούρα του cocooning και της χαλάρωσης…

Τα all time classic γαλλικά γλυκά που αγαπήσαμε

Τα εμβλήματα της γαλλικής pâtisserie κρύβουν πίσω τους και συναρπαστικές ιστορίες! Εκτός από την γεύση τους, λοιπόν, το γλυκό παρελθόν τους είναι ένας ακόμη λόγος να ανακατέψουμε βούτυρα και ζάχαρες στην κουζίνα, ή έστω να απευθυνθούμε σε ζαχαροπλαστεία που τα αποδίδουν στην καλύτερη εκδοχή τους.