Το παγωτό φτιάχνεται από γάλα και γιαούρτι 0% λιπαρών και αντί για ζάχαρη έχει λίγο μέλι. Κάποια από τα toppings είναι σπιτικά (το σταφύλι γλυκό για παράδειγμα) ενώ άλλες επιλογές είναι τα φρέσκα φρούτα, γλυκά του κουταλιού και σιρόπια. To συνολικό concept (διάκοσμο κλπ) δεν είναι δεμένο όπως αυτά του Yasu στο McArthurGlen Athens, του Fresko της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, ή του White στην Λουκιανού. Παρόλα αυτά, η γεύση είναι καλή (το παγωτό μπορεί να μην είναι βελούδινο αλλά είναι δροσερό και πιο «γιαουρτένιο») και δεν παύει να είναι μια καλή λύση για ένα δροσερό light γλυκό, αν περνάς από εκεί ή φυσικά στο διάλειμμα της ταινίας! Πάντως τη βλέπω τη δουλειά! Το καλοκαίρι η πιο hot μόδα θα είναι το soft παγωτό γιαούρτι!