Συνταγές του βραβευμένου σεφ Μίλτου Αρμένη απ' το "Ορίζοντες Λυκαβηττού".

Άρτεμις Τζίτζη 14/09/2018

Το καλαίσθητο εστιατόριο “Ορίζοντες” του Ομίλου Καστελόριζο στην κορυφή του Λυκαβηττού, μόλις­ λίγα μέτρα κάτω από το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, ξεχωρίζει πριν και πάνω απ΄ όλα για τη συναρπαστική του θέα: από την Ακρόπολη σε ολόκληρη την πόλη και μέχρι το Σαρωνικό, ενώ σε αφήνει άφωνο το βράδυ, όταν η Αθήνα παραδίδεται ολόφωτη στη ματιά σου.
Η φετεινή γαστρονομική πρόταση του εστιατορίου, κάνει άλμα σε σχέση με το διαχρονικά καλό της επίπεδο, αφού ο βραβευμένος σεφ Μίλτος Αρμένης και exectutive chef του Ομίλου Καστελόριζο, βάζει δυναμικά τη σφραγίδα του

Ο Ισπανοκερκυραίος σεφ, ύστερα από μια γερή προϋπηρεσία σε βραβευμένα από τον οδηγό Michelin εστιατόρια στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ελβετία, και με συνεργασίες με τον Alain Doucasse και τον Jérôme Serres έγινε γνωστός σε ολόκληρη την Ελλάδα όταν βραβεύθηκε με το ειδικό Βραβείο Κοινού στους Χρυσούς Σκούφους του 2016 για τη δουλειά του στο εστιατόριο “Ερημίτης” στους Παξούς, ενώ το 2017 ανέλαβε το εστιατόριο “Ομικρον” του Ομίλου Καστελόριζο, στο οποίο έφερε το Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.
Οι συνταγές που σας προτείνουμε, είναι από το μενού που προτείνει ο σεφ στο εστιατόριο “Ορίζοντες”. Ένα μενού που δείχνει ιδιαίτερη αγάπη στις θαλασσινές γεύσεις, και περιλαμβάνει λιτές, αλλά πολύ γευστικές δημιουργίες, που πλαισιώνουν τα ψαρικά και τα θαλασσινά με την ευφάνταστη χρήση των χορταρικών και αντλούν από τις τοπικές κουζίνες όλης της χώρας.

Λόφος Λυκαβηττού, τηλ. 210 7227065, 210 7210701.




Συνταγές
Αρχείο προτάσεων
Φαγητό

Στο τραπέζι

Τα βασικά

Πρώτες ύλες και υλικά συνταγών

Επιλέξτε πρώτη ύλη ή υλικό...

Αναζήτηση συνταγών με φίλτρα

Αναζήτηση συνταγής

Αναζήτηση
Αναζητήστε συνταγές από το αρχείο του αθηνόραμαUmami δίνοντας μέρος του ονόματος

Οι σεφ και οι συνταγές τους

Επιλέξτε σεφ

Ανά χώρα

Τρόπος μαγειρέματος

Εποχές

Ειδικές κατηγορίες

Γιορτές και περιστάσεις

Βιολογικά / Delicatessen