αθηνόραμα.gr

Από τις οσκαρικές
διακρίσεις στην οθόνη

Οι μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες που πρωταγωνιστούν στα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας και κατέκτησαν το παγκόσμιο box office, προβάλλονται αποκλειστικά στα Novacinema.

News

Στα Novacinema ταινίες που ξεχώρισαν στα BAFTA

 Με δύο BAFTAs βραβεύτηκε το «Lion», το ένα για την ερμηνεία του Dev Patel και το άλλο για το διασκευασμένο σενάριο
Με δύο BAFTAs βραβεύτηκε το «Lion», το ένα για την ερμηνεία του Dev Patel και το άλλο για το διασκευασμένο σενάριο

Στην 70η απονομή των Βραβείων της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, η οποία για πρώτη φορά προβλήθηκε από τα Novacinema, ξεχώρισαν ταινίες οι οποίες θα κάνουν πρεμιέρα αποκλειστικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Το «La La Land» ξεχώρισε για ακόμα μια φορά αποσπώντας συνολικά 5 βραβεία στις κατηγορίες καλύτερης ταινίας, α΄ γυναικείου ρόλου για την καταπληκτική Emma Stone, σκηνοθεσίας για τον Damien Chazelle, φωτογραφίας και μουσικής. Επιπλέον, η ταινία «Lion», ακόμα μια αποκλειστικότητα των Novacinema, απέσπασε το βραβείο καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου, ενώ ο πρωταγωνιστής της, Dev Patel, τιμήθηκε για την ερμηνεία του. Ο αριστουργηματικός «Ο Γιος του Σαούλ», που προβάλλεται ήδη στα κανάλια Novacinema, ξεχώρισε στην κατηγορία μη αγγλόφωνης ταινίας, ενώ η μεγάλη τελευταία επιτυχία της J.K. Rowling, «Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται» απέσπασε το BAFTA για το σχεδιασμό παραγωγής. Τέλος, στις κατηγορίες μοντάζ και ήχου τα βραβεία πήγαν στις ταινίες «Αντιρρησίας Συνείδησης» του Mel Gibson και στην «Άφιξη» του Denis Villeneuve αντίστοιχα.

Η τελετή απονομής των BAFTA διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. Δείτε εδώ ένα βίντεο με αφίξεις και δηλώσεις των αστέρων στο κόκκινο χαλί που οδηγούσε στο Royal Opera House, όπου έγινε η απονομή.

Δώσε το σχόλιο σου

* Όνομα   * e-mail    
Σχόλιο

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τις οδηγίες και τους όρους χρήσης  
Επιθυμώ να λάβω ενημέρωση με email σε περίπτωση απάντησης

Από τις οσκαρικές
διακρίσεις στην οθόνη

Nova Cinema