Τι παίζει η TV σήμερα: 4/5

Οι φίλοι των costume dramas δεν θα χάσουν το τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου του «Downton Abbey», ενώ από τις 23:30 και μετά το Twitter θα πάρει φωτιά με «Ανατροπή» και «Στον ενικό».

Τι παίζει η TV σήμερα: 4/5

Downton Abbey
22:00, ΝΕΡΙΤ & ΝΕΡΙΤ HD (επανάληψη στη 01:30)
Στο τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου, βρισκόμαστε στον Αύγουστο του 1922. Η Έντιθ σχεδιάζει να δώσει το μωρό της σε έναν αγρότη, όμως τελικά πηγαίνει και το αφήνει στην Ελβετία. Η Μέρι θορυβείται όταν μαθαίνει από τον Τομ ότι η Ρόουζ θα παντρευτεί τον Τζακ και είναι αποφασισμένη να διαλύσει αυτήν τη σχέση, πιστεύοντας ότι το μόνο που θα φέρει μελλοντικά στην Ρόουζ είναι φασαρίες και ντροπή. Παράλληλα, η Μέρι απορρίπτει την πρόταση του Άντονι, ο οποίος διέλυσε τον αρραβώνα του. Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια του εκκλησιαστικού μπαζάρ που έχει οργανώσει η Κόρα, φτάνει απρόσμενα ο λόρδος Γκράνθαμ, ο οποίος σύμφωνα με τον λόρδο Γκίλινγχαμ είχε σκοτωθεί σε αυτοκινητικό δυστύχημα στο Πικαντίλι.

Τι παίζει η TV σήμερα: 4/5 - εικόνα 1

Building Wild
21:00, National Geographic Channel HD (μέσω OTE TV και Nova)
Ο Paulie και ο Tuffy είναι οι Cabin Kings, δηλαδή οι άνθρωποι που φτιάχνουν ξύλινες εξοχικές κατοικίες στα δάση και τις λίμνες – όπως αυτές όπου στις αμερικανικές ταινίες τρόμου έχει σφαγιαστεί κόσμος και κοσμάκης. Εδώ, ο Paulie, ο σχεδιαστής τού «Extreme Makeover: Home Edition» και ο ξυλουργός Tuffy, πρέπει να κατασκευάσουν μέσα σε μια βδομάδα το ιδανικό καταφύγιο για λογαριασμό των πελατών τους, δίνοντας παράλληλα σε εμάς τους τηλεθεατές ιδέες για DIY κατασκευές.

Τι παίζει η TV σήμερα: 4/5 - εικόνα 2

Το θέατρο της Δευτέρας
20:00, ΝΕΡΙΤ Plus
«Η ποντικοπαγίδα», ή, αλλιώς, μία από τις mainstream τουριστικές ατραξιόν του Λονδίνου από το 1952, ανασύρεται σήμερα από το αρχείο της δημόσιας τηλεόρασης. Το θεατρικό έργο μυστηρίου της Άγκαθα Κρίστι παρουσιάζεται σε μετάφραση Νίκου Γκάτσου και σκηνοθεσία Σπύρου Μηλιώνη, με πρωταγωνιστές τους Κατερίνα Βασιλάκου, Θανάση Μυλωνά, Γιώργο Χριστοδούλου, Ντόρα Βολανάκη, Νίκο Βασταρδή κ.ά.

Τι παίζει η TV σήμερα: 4/5 - εικόνα 3

Στον ενικό
23:30, STAR
Μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου πάει για άλλη μια πρωτιά στην κόντρα των δευτεριάτικων talk shows (και στο timeline του Twitter) έχοντας καλεσμένο τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη. Ελπίζουμε αυτήν τη φορά οι ερωτήσεις από το κοινό να είναι πιο ουσιαστικές...

Τι παίζει η TV σήμερα: 4/5 - εικόνα 4

Ανατροπή
23:30, MEGA
Με τον τίτλο από περιπέτεια θρίλερ «Επιχείρηση “Μαύρο Χρήμα”» και τη διαχρονική απορία «γιατί δεν “πιάνουμε” 40 δις ευρώ», ο Γιάννης Πρετεντέρης προσκαλεί βουλευτές, εκπροσώπους της περιφέρειας και των δήμων, συνδικαλιστές, καθηγητές, ειδικούς και φοροτεχνικούς για να αναλύσουν το θέμα της παραοικονομίας. Αν βλέπετε τα δευτεριάτικα talk shows για να τουιτάρετε, μάλλον σας βλέπω για «Στον ενικό»...

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.