Οι νέες online σειρές του MEGA

Το κανάλι αρχίζει να χτίζει σιγά-σιγά την ιντερνετική ενότητα Web TV Original, με μια εκπομπή ζαχαροπλαστικής, μια ιδιαίτερη κωμική σειρά και τα απαραίτητα celebrities. 

Οι νέες online σειρές του MEGA

Έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια στο MEGA να κερδίσουν το χαμένο online έδαφος. Την ώρα που το Netwix του ΑΝΤ1 έχει καθιερωθεί ως ένα πλήρες ιντερνετικό κανάλι, στο MEGA βλέπουν επιτέλους στο Internet την ευκαιρία να φρεσκάρουν το προφίλ τους, να δοκιμάσουν formats που θα μπορούσαν να μεταπηδήσουν στην τηλεόραση και να δημιουργήσουν μια νέα συνήθεια για καινούργιο αλλά και για το υπάρχον κοινό. Η δεύτερη online αντεπίθεση του MEGA (αν θεωρήσουμε ως πρώτη το MouTube, που δεν περπάτησε μάλλον λόγω υπερβολικά νεανικού περιεχομένου) εξελίσσεται αυτή την εποχή σε δύο εντελώς διαφορετικά πεδία. Το πρώτο είναι η πλατφόρμα iTag, με την οποία το MEGA ξανοίγεται στη δημοσιογραφία των πολιτών, ενώ το δεύτερο είναι η ενότητα πρωτότυπου περιεχομένου Web TV Original, που χτίζεται σιγά-σιγά με τις παρακάτω πρωτότυπες σειρές, οι οποίες έχουν ξεκινήσει ή θα ξεκινήσουν σύντομα.

POV
Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας κι αυτή η σειρά απευθύνεται σε όλους θέλουν να ξέρουν τα πάντα για τις τηλεοπτικές εκπομπές του MEGA και τους συντελεστές τους. Αντί, λοιπόν, να τους περιμένετε να ανεβάσουν μια φωτογραφία στο Instagram ή να τουιτάρουν, μπορείτε να τους ακολουθήσετε στο χώρο της δουλειάς τους με τη βοήθεια μιας κάμερας που έχει προσαρτηθεί στο κεφάλι τους. Μέχρι τώρα, στιγμές από τα παρασκήνια της δουλειάς τους έχουν δείξει ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και ο Πάρις Παρασκευάδης-Πλάνετς. Δείτε το βίντεο που έφτιαξε για το «POV» η Χριστίνα Πολίτη:



Dirty MEGAΖΗΝ
Μια «βρώμικη» (;) ατζέντα διασκέδασης και ψυχαγωγίας με προτάσεις από όλη την Ελλάδα – στην πρεμιέρα πρότεινε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο, μαθήματα τάνγκο στη Λάρισα, live στην Πάτρα, έκθεση στη Λαμία. Την παρουσιάζει σε... freestyle ύφος ο δημοσιογράφος Θοδωρής Κανελλόπουλος και καινούργιο βίντεο ανεβαίνει κάθε Πέμπτη στις 17:00. Δείτε το πρώτο επεισόδιο τού «Dirty MEGAΖΗΝ»:



Το σπίτι του Διονύση
Αυτή η ιδιαίτερη κωμική σειρά αποτελείται από τα χρηστικά βίντεο μαγειρικής, γυμναστικής, DIY χειροτεχνίας κ.λπ. που ανεβάζει ο Διονύσης (Κωνσταντίνος Βασιλόπουλος) στο blog του, το οποίο διατηρεί ελπίζοντας ότι θα βελτιώσει τη ζωή του σε διάφορους τομείς. Φυσικά θα τα θαλασσώνει, κάνοντας έτσι ένα μετα-σατιρικό σχόλιο για τη virtual και social media ζωή μας.

Fresh, Sweet and Easy
Μπορούμε να φτιάξουμε γλυκά σε ένα πεντάλεπτο; Μα φυσικά, όπως λέει και ο τίτλος αυτής της εκπομπής ζαχαροπλαστικής. Θα την παρουσιάζει με τα... χεράκια της, η pastry chef Αλεξία Τσαμπόκα.

Αφιερωμένο εξαιρετικά
Αυτή η εκπομπή αφιερώσεων συνδέεται με το τηλεπαιχνίδι «Ελλάδα σ’ αγαπώ», ζητώντας από τους παίκτες του (που είναι ηθοποιοί, τραγουδιστές ή παρουσιαστές) να αφιερώσουν αποκλειστικά στο κανάλι ένα δείγμα της δουλειάς τους.

Ατιτλοφόρητη εκπομπή συνεντεύξεων
Ένα γνωστό πρόσωπο θα υποβάλλεται, ή, σωστότερα, θα «βομβαρδίζεται» από μια σειρά ερωτήσεων στις οποίες πρέπει να δίνει σύντομες απαντήσεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.