Μια τηλεοπτική σειρά «Εν ψυχρώ»

Το βιβλίο τού Truman Capote, που αποτελεί κορυφαίο δείγμα στο είδος τού true crime, σχεδιάζεται να γίνει έπειτα από πολλές μεταφορές τηλεοπτική σειρά από την εταιρία Weinstein.

Μια τηλεοπτική σειρά «Εν ψυχρώ»

Έχουμε διαβάσει το βιβλίο τού Truman Capote, έχουμε δει τις τρεις ταινίες (το εκπληκτικό ασπρόμαυρο «Εν Ψυχρώ» του Richard Brooks, το «Truman Capote» για το οποίο ο Philip Seymour Hoffman βραβεύτηκε με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, και το «Infamous» με ένα εντυπωσιακό καστ αλλά καταστροφική εμπορική πορεία) και μια μίνι σειρά του CBS. Και, φυσικά, αναγνωρίζουμε ότι αυτό το χρονικό της δολοφονίας σχεδόν μιας ολόκληρης οικογένειας στο Κάνσας το 1959, που δημοσιεύτηκε αρχικά σε συνέχειες στο περιοδικό New Yorker και αργότερα ως βιβλίο, είναι ένα από τα εξαίρετα λογοτεχνικά δείγματα του είδους του true crime. Ο λόγος για τον οποίο η εταιρία Weinstein αποφάσισε να ξαναμεταφέρει το βιβλίο σε μία event series είναι πιθανόν η έκρηξη του ενδιαφέροντος για τις true crime αφηγήσεις, που χρεώνεται στο podcast «Serial» και τη σειρά ντοκιμαντέρ του HBO «The Jinx». Το μόνο που γνωρίζουμε για τη νέα αυτή μεταφορά του «Εν ψυχρώ» στην τηλεόραση είναι ότι την παραγωγή θα κάνει η Flying Sudio Pictures του Gary Oldman.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

5 άριστες σειρές βγαλμένες από βιβλία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) και το πρόσφατο χιτ του Netflix "Ripley", ανατρέχουμε σε 5 ακόμα κορυφαίες τηλεοπτικές μεταφορές βιβλίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
23/04/2024

H "Φόνισσα" της Εύας Νάθενα στην COSMOTE TV

Η δραματική ταινία που έφτασε τον περασμένο Δεκέμβριο στην κορυφή του ελληνικού box office είναι πλέον διαθέσιμη on demand στην COSMOTE TV.

Ημέρα Γης στο Disney+ με "Τα Μυστικά των Χταποδιών" και την "Τίγρη"

Η Disney και το National Geographic γιορτάζουν την Ημέρας της Γης (22/4), τον σκοπό προστασίας και αποκατάστασης, με τη νέα καμπάνια "το Σπίτι μας".

"Book Club" στο Novacinema2 με αξέχαστες ταινίες βασισμένες βιβλία

Η Nova γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με δύο ταινίες back-to-back καθημερινά, από σήμερα, Δευτέρα 22/4, μέχρι την Κυριακή 28/4.

Τα "Εκατό χρόνια μοναξιά" γίνονται σειρά για το Netflix

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες μεταφέρεται για τη μικρή οθόνη στα ισπανικά.

Το "Άγνωστοι μεταξύ μας" έρχεται αυτόν τον μήνα στο Disney+

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, το μελαγχολικό δράμα του Άντριου Χέιγκ με τους Άντριου Σκοτ και Πολ Μεσκάλ έρχεται σύντομα στο streaming.

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.