Το Star Wars γίνεται... κανάλι αποκλειστικά στη Nova

Η διαστημική «όπερα» του George Lucas θα προβάλλεται όλο το Μάιο στο σύνολό της μαζί με πλούσιο συνοδευτικό υλικό στο κανάλι Nova Star Wars HD.

Το Star Wars γίνεται... κανάλι αποκλειστικά στη Nova

Είναι ένα από τα ορόσημα της ποπ κουλτούρας και η σειρά ταινιών που πρέπει να ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά κάθε geek ο οποίος σέβεται τον εαυτό του. Με αφορμή τη νέα ταινία του franchise «Star Wars Anthology: Rogue One», που μας απασχολεί χωρίς να έχει ξεκινήσει να γυρίζεται και θα «προσγειωθεί» στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2016, η Nova φέρνει αποκλειστικά το σημαδιακό franchise σε όλο του το μεγαλείο σε μια ειδική ζώνη-κανάλι τον Μάιο. Οι έξι ταινίες του σύμπαντος που δημιούργησε ο George Lucas από το 1977 («Μια Νέα Ελπίδα», «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται», «Η Επιστροφή των Τζεντάι», «Η Αόρατη Απειλή», «Η Επίθεση των Κλώνων» και «Η εκδίκηση των Σιθ»), ντοκιμαντέρ για το μύθο του Star Wars και την επίδρασή του στην κινηματογραφική βιομηχανία, καθώς και making of υλικό θα προβάλλονται από τις 4 έως τις 31/5 στη ζώνη-κανάλι Nova Star Wars HD, καθημερινά από τις 17:00. Καθώς οι ταινίες προβάλλονται σπανιότατα από την ελληνική τηλεόραση, αυτή είναι η ευκαιρία για όσους συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova διαθέτουν αποκωδικοποιητή NovaBox+ να γράψουν τις ταινίες και να «αποκτήσουν» ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της κινηματογραφικής επιστημονικής φαντασίας.

Δείτε ένα promo trailer τού καναλιού Nova Star Wars HD:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΗ
17/04/2024

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.

2 βραδιές ελληνικού σινεμά στην ΕΡΤ3

Δύο φεστιβλικά κοινωνικά δράματα από το '80 μέχρι σήμερα έρχονται στην ΕΡΤ3 την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Απριλίου.