Γίνε δημοσιογράφος για το… MEGA!

Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα iTAG δίνει στον καθένα την ευκαιρία να στείλει κείμενα, βίντεο και φωτογραφίες, που μπορεί να «παίξουν» μέχρι και στο δελτίο του καναλιού.

Γίνε δημοσιογράφος για το… MEGA!

Το MEGA εισέρχεται στην εποχή της δημοσιογραφίας των πολιτών. Κι αυτό μοιάζει ένα αναγκαίο βήμα στην προσπάθεια να ξανακερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού στον ενημερωτικό τομέα, το οποίο έχασε σταδιακά με την αμφιλεγόμενη γραμμή του, τη στάση των σχολιαστών του και τα μονοθεματικά δελτία ειδήσεων (παλιότερα), καθώς και να κερδίσει το χαμένο έδαφος από την αργοπορία του να εμπιστευτεί τα new media. Το iTAG είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα στα πρότυπα του iReport του CNN και του GuardianWitness της δημοφιλέστερης βρετανικής εφημερίδας, όπου ο καθένας μπορεί να συμβάλλει στην ειδησεογραφική ροή με κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο. Στις επτά θεματικές κατηγορίες της πλατφόρμας που θα εγκαινιαστεί τη Δευτέρα 20/4 («Είναι γεγονός», «Φυσικά φαινόμενα», «Προσωπικές ιστορίες», «Μαρτυρίες», «Τεχνολογία – Καινοτομία», «Αθλητισμός», «Παράξενα») αλλά και στις έκτακτες που θα «ανοίγουν» για την κάλυψη μεγάλων γεγονότων, θα αναρτάται υλικό από τους αυτόπτες μάρτυρες της καθημερινότητας, το οποίο θα γίνεται αντικείμενο συζήτησης και μπορεί να φτάνει μέχρι τα δελτία ειδήσεων του καναλιού – προτού ξεκινήσετε να στέλνετε το υλικό σας (προς θεού, όχι γάτες!), καλό είναι να έχετε διαβάσει τους όρους χρήσης της εφαρμογής. Μια ένσταση: γιατί για ένα συμμετοχικό εγχείρημα, που έχει στόχο να ανανεώσει το προφίλ του καναλιού, να αποστέλλεται φωτογραφία με την Όλγα Τρέμη;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

ERTFLIX: 13 ταινίες που έφτασαν "Από το βιβλίο στην οθόνη"

Η ελληνική πλατφόρμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου (23 Απριλίου) με μια ειδική κατηγορία. Δείτε παρακάτω 5 ταινίες του "λογοτεχνικού" αφιερώματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
17/04/2024

"Am I Being Unreasonable?": Δυο ανορθόδοξες γυναίκες επαναπροσδιορίζουν την έννοια της λογικής

Ένα κράμα κωμωδίας και θρίλερ, η βραβευμένη με BAFTA σειρά του BBC είναι διαθέσιμη στο Cinobo με τα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Η Μαρίνα Σάττι ήθελε να πάει κόντρα στους "κανόνες" της Eurovision

Το "α" βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου της ΕΡΤ για τη Eurovision και μίλησε με την Μαρίνα Σάττι, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για τη Σουηδία.

Στην Πάρο τα γυρίσματα της νέας βρετανικής σειράς "Malice"

Την παραγωγή της νέας τηλεοπτικής σειράς έξι επεισοδίων έχει αναλάβει η Faliro House Productions μέσω της θυγατρικής της εταιρίας FA.NA Productions.

Βραδιές σινεμά στην ΕΡΤ3

Τέσσερις ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχονται αυτήν την εβδομάδα στη βραδινή ζώνη της ΕΡΤ3, ξεκινώντας από αύριο, Τρίτη 15 Απριλίου.

"Maestro": Πρώτη ματιά στα γυρίσματα της 2ης σεζόν

Η μεγάλη επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40.

3 σειρές διαφορετικών ειδών αλλά εξίσου binge-worthy για να δεις στο Disney+

Επειδή οι προτιμήσεις κάθε τηλεθεατή μπορεί να διαφέρουν, όμως όλοι αγαπάμε ένα καλό binge-watching.