Αυτός είναι ο νέος Jon Stewart

Ο νέος παρουσιαστής του «The Daily Show» θα είναι ο Νοτιοαφρικανός Trevor Noah, ο οποίος θα δώσει μία παγκοσμιοποιημένη οπτική στη σατιρική εκπομπή του Comedy Central.

Αυτός είναι ο νέος Jon Stewart

Είναι περίπλοκη υπόθεση να επιλέξεις τον αντικαταστάτη ενός παρουσιαστή ο οποίος για 16 χρόνια έχει κάνει την εκπομπή του καθημερινό σημείο αναφοράς με ουσιαστική πολιτική θέση και επιρροή στην κοινή γνώμη. Πριν λίγο καιρό, ο Jon Stewart ανακοίνωσε ότι μέσα στη χρονιά θα αποχωρήσει από το «The Daily Show», τη μακροβιότερη εκπομπή του Comedy Central μετά το «South Park». Και χθες ανακοινώθηκε το όνομα του καινούργιου παρουσιαστή: πρόκειται για τον Trevor Noah, έναν Νοτιοαφρικανικό κωμικό (και πολλά άλλα!) ο οποίος έχει μόλις λίγους μήνες που εμφανίζεται σποραδικά στο «The Daily Show» ως διεθνής ανταποκριτής. Γεννημένος στη Νότια Αφρική του απαρτχάιντ, ο Noah χρησιμοποιεί την καταγωγή του ως βασικό υλικό στα stand-up comedy shows του κι αυτός είναι ίσως ένας λόγος για τον οποίο επιλέχθηκε για τη θέση. Δείτε τον να περιγράφει τα παιδικά του χρόνια στη Νότια Αφρική:



Η Michele Ganeless, πρόεδρος του Comedy Central ανέφερε για τη διαδικασία της επιλογής: «Μιλήσαμε με γυναίκες. Μιλήσαμε με άντρες. Στον Trevor βρήκαμε τον καλύτερο άνθρωπο για τη δουλειά… Δεν περιμέναμε να βρούμε τον επόμενο Jon Stewart, γιατί δεν υπάρχει επόμενος Jon Stewart. Ο στόχος μας ήταν να βρούμε κάποιον που να φέρει στην εκπομπή ένα συναρπαστικό, νέο και διαφορετικό στοιχείο.» Λόγω καταγωγής και επαγγελματικής εμπειρίας (ως κωμικός έχει περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο), αυτό που μπορεί να αλλάξει στο «The Daily Show» ο Noah είναι η προοπτική της εκπομπής, εμπλουτίζοντας και επεκτείνοντας τη θεματολογία της με μια παγκοσμιοποιημένη ματιά. Ο Noah ενημερώθηκε γι’ αυτήν τη θεαματική προαγωγή του ενώ βρισκόταν στο Ντουμπάι και δήλωσε: «Τις πρώτες ώρες δεν μπορούσα να το πιστέψω. Χρειαζόμουν ένα δυνατό ποτό, αλλά δυστυχώς βρίσκομαι σε μια χώρα όπου δεν είναι εύκολο να βρεις αλκοόλ.» Δείτε μία από τις ελάχιστες εμφανίσεις του Trevor Noah στο «The Daily Show», όπου ο «νέος» εξηγεί στον «παλιό» (έναν Jon Stewart που παριστάνει τον μέσο Αμερικανό ο οποίος έχει άγνοια για τα διεθνή θέματα) δυο-τρία πραγματάκια για την τρομοκρατική οργάνωση Boko Haram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Μάιος στο Netflix με "Maestro" και πολλά ακόμα

Μάιος στο Netflix με Xριστόφορο Παπακαλιάτη, φρέσκιες σειρές, πολυαναμενόμενες ταινίες και σύγχρονα ντοκιμαντέρ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
02/05/2024

Οι καλύτερες ταινίες που παίζονται στην ΤV τις ημέρες του Πάσχα

Βραβευμένα φιλμ, peak ελληνικό σινεμά και αγαπημένα animation, έρχονται από σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (2/5), μέχρι Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στα ελληνικά κανάλια.

"Underwonder": Βουτιά στα αθέατα υποβρύχια σπήλαια της Ελλάδας με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ της COSMOTE TV

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ έρχεται στο COSMOTE HISTORY HD ανήμερα του Πάσχα και υπόσχεται ένα επιστημονικό και ψυχαγωγικό ταξίδι κινηματογραφικής αισθητικής.

Όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στο Disney+

Nέα ντοκιμαντέρ, πρωτότυπο περιεχόμενο και χιλιάδες τίτλοι Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, έρχονται σύντομα στην streaming πλατφόρμα.

Σειρές και ταινίες για όλη την οικογένεια στο ΑΝΤ1+

H ελληνική πλατφόρμα φροντίζει αυτό το Πάσχα να είναι κοντά σε όλη την οικογένεια με επιλεγμένες ξένες σειρές, ταινίες και παιδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Η βίαιη συναισθηματική ειλικρίνεια του "Baby Reindeer"

Το Νο1 του παγκοσμίου Top 10 τoυ Netflix συγκαταλέγεται στις σπάνιες περιπτώσεις τηλεοπτικών χιτ που είναι εξίσου εντυπωσιακά με τον ντόρο που προκαλούν.

Το πλούσιο περιεχόμενο της Paramount+ διαθέσιμο στην COSMOTE TV

Σειρές και ταινίες της Paramount+ είναι πλέον διαθέσιμες στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία της.